REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: İngilizce-Türkçe çevirme linki

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart İngilizce-Türkçe çevirme linki

İngilizce metni kopyalayıp yapıştırıyorsunuz, yoğunluğa göre birkaç saniyede çeviriniz hazır. Deneyin ve çeviri doğruluk oranına siz karar verin. Bilgisayar desteklidir ve internete bağlı çalışır.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Paylaşım için teşekkürler.
    ben bunu denemiştim ama kullanacaklar beklenen verimi alamıyacaklardır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı turkocigo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Paylaşım için teşekkürler.
    ben bunu denemiştim ama kullanacaklar beklenen verimi alamıyacaklardır
    Hiçbir çevrim linki veya programı tam netice vermez. Çevirdiğin metinle alakalı bilgin varsa yaklaşık çeviriyi kendin anlayabilirsin. Ben kullanıyorum ve tam olmasa bile bana anahatlarını veriyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kemal Turan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hiçbir çevrim linki veya programı tam netice vermez. Çevirdiğin metinle alakalı bilgin varsa yaklaşık çeviriyi kendin anlayabilirsin. Ben kullanıyorum ve tam olmasa bile bana anahatlarını veriyor.
    tabikide iyi kötü bi çeviri yapıyor. ama bildiğin gibi ingilizcede neredeyse her kelimenin 3 4 anlamı var bu yüzden çevirme asnasında bu kelimeler en çok kullanılan karşılığı olarak çevriliyor. bence bu tür çeviri programlar sadece kısa ve basit cümlelerde kullanmak mantıklı.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri