sayýn vekillerimiz kýyak emeklilik kýyak maaþ derken sonunda korsan gazi de oldu yalnýz gazilere mahsus olan saðlýk ta katký payý muafiyetinden faydalanacak bim formül buldu :49: :49: :49:
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
sayýn vekillerimiz kýyak emeklilik kýyak maaþ derken sonunda korsan gazi de oldu yalnýz gazilere mahsus olan saðlýk ta katký payý muafiyetinden faydalanacak bim formül buldu :49: :49: :49:
ZAMAN ÝNSANLARI DEÐÝL ARMUTLARI OLGUNLAÞTIRIR
evet 2 km yanýmda ***if çatýyorlar bunlarýn hepsini doðuya yolayacan öyle gazi olunmaz boyle olur diyerekten ..bu millete yazýk ya, yazýk ýnsanýmýza bizim insanýmýzý bunlar temsýl etmemeli bence
türk halkýna hakaretten hakkýnda dava acýlýr dostum dikkat et yazdýklarýna yaw
Konu DEJAVU®42 tarafýndan (08-03-2008 Saat 01:34 ) deðiþtirilmiþtir.
Users Awaiting Email
Kara batak içindeyiz oldu olasý memeleket bir gün olsun gün yüzü görmediki
gazilikte kolaymýþ demekki ceylan derisi koltuklarda otururken gazi olmak güzel iþ diger taraftakiler boþuna karda sogukta cebeleþiyor arkadaþlar....
Bunlarda biraz utanma duygusu olsa fakirlerden kesip kendilerine kaynak yaratmazlar. Ama bu daha iyi günlerimiz. Herhalde oy veren arkadaþlarýmýzýn çoðu bin piþmandýr.
arkadaþlar bu vekil diye oy verdiðimiz insanlar zaten %70 i sabýkalý ne vekili bunlar milletini düþünmeyen adamlar hýrsýzlar
Ve bunu da hangi kanunun içine sokuyorlar, çalýþanlarýn tüm kazanýlmýþ haklarýný týrpanlayan, ve mezarda emeklilik kanunun içine. Bir arkadaþda kalkmýþ "Türk halkýna hakaretten dava açýlýr" diye inciler döktürmüþ. Dejavur42 arkadaþýn dediði gibi gariban mehmetçik boþuna vatan hainleriyle çarpýþýp gazi oluyor. Ceylan derisi koltuklarda oturarak ta gazi olunuyormuþ demek ki!!!! Böylesi alçaklýðý Türk siyasi yaþamý þimdiye kadar görmemiþtir. Sen kalkýp çalýþanlarýn tüm kazanýlmýþ haklarýný týrpanlayan bir kanunun içine yedi sülalenide saðlýk harcamalarýndan muaf tutan bir maddeyi sokuþtur. Þimdi bu sayfalarda bana demediðini býrakmayan yalakalara soruyorum. Hadi Hz. Ömer'in adaletini býraktýk; dünyevi adalette mi cüzdanýnýz oldu? Buna karþýda bir sözünüz var mý acaba? Ama olacaðýný sanmýyorum çünkü bu ülke, o kasaba siyasetçileri ve tetikçileri için "dar-ül harp" yani soyulup soðana çevrilmesi mübah ülke olduðu için ne çalýp çýrparsan kardýr mantýðý iþlemektedir. Bunu tüm yazýlarýnýn yüzeyinde deðil, özünde görebilirsiniz. %47 aldýk saygý gösterin diye gerinenlere ithaf olunur. Alýn size %47. Hayrýný görün. Sen yoksulluðunla beþ beter ol. Baþka ne deyim.
Saygýlar.
Konu emmi tarafýndan (08-03-2008 Saat 02:20 ) deðiþtirilmiþtir.
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri