REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
14 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Supersat Forum Top 15 istatistikleri

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon12 Supersat Forum Top 15 istatistikleri

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Foruma girerken ilk baktığım yer bu istatistik ,nereyemi bakiyom Cabari Ustanın mesajlarının Serkan Yılmazı yakalayıp geçtimi , geçemedimi ona bakiyom çünkü Cabbari usta son zamanlarda baya bir forumda vede atakta kaç kişiyi geçmiş bir bakın))Serkan Yılmazla Arasındada fazla bir fark kalmamiş ha gayret usta))Diğer arkadaşlarada baya bir fark atmiş
    Konu gacvokem tarafından (07-03-2008 Saat 23:18 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yakında geçer Cabbari bu forumun en eski uyesi bu forum kuruldu kurulalı aramızda sorun yasamadan geçinip gidiyoruz radakoglu ustada var tabi bakalım hayırlısı bir gecen olsunda bende zirveden ineyim artık
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Yakında geçer Cabbari bu forumun en eski uyesi bu forum kuruldu kurulalı aramızda sorun yasamadan geçinip gidiyoruz radakoglu ustada var tabi bakalım hayırlısı bir gecen olsunda bende zirveden ineyim artık
    :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şu benim korumayı kaldır hemen geceyim seni sende kurtulursun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tike® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Şu benim korumayı kaldır hemen geceyim seni sende kurtulursun
    serkan usta birde size korumamı tuttu yoksa hangi şirketten bu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bunu sizin ikinci yazışımız foruma takip etmelisiniz..Stream yazılımlarda Esp leri açmaz..
    KaonTeam Universals Emu 5.8.185 yazılımını yükleyip,Poslat güncel kodları girerseniz izleyebilirsniz..

sayın hallederiz ve oldsman hocalarım bu yazılımı nerden bulabilirim ve nasıl yüklerim yardım ederseniz sevinirim tşkler
    yada sorumu şöyle sorayım size bende sunny cihaz var son stream yazılımı yüklü hw si 12.01.a5 polsatları nagravisyon şifreleme sisteminde olanları fuul açıyo ama viacses olan bbc ve medıaguard olan eurosportları açmıyor acaba nedeni nedir yada hangi yazılımı yüklemeliyim
    tüm hocalardan acil yardım bekliyorum tşklr
    Konu koray234 tarafından (08-03-2008 Saat 00:09 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı koray234 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bunu sizin ikinci yazışımız foruma takip etmelisiniz..Stream yazılımlarda Esp leri açmaz..
    KaonTeam Universals Emu 5.8.185 yazılımını yükleyip,Poslat güncel kodları girerseniz izleyebilirsniz..

sayın hallederiz ve oldsman hocalarım bu yazılımı nerden bulabilirim ve nasıl yüklerim yardım ederseniz sevinirim tşkler
    yada sorumu şöyle sorayım size bende sunny cihaz var son stream yazılımı yüklü hw si 12.01.a5 polsatları nagravisyon şifreleme sisteminde olanları fuul açıyo ama viacses olan bbc ve medıaguard olan eurosportları açmıyor acaba nedeni nedir yada hangi yazılımı yüklemeliyim
    Bu konunun yeri burası değil ama cihazının hw'si nedir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hakan şükür gibiyimdir geçsem bile mesajımı siler tekrar geriye düşerim bir zaman hakan şükürde tanju çolak için aynı şeyi demişti
    şaka bir yana işim gereği devamlı forumda online olabiliyorum o sebepten beni devamlı buralarda görebilirsiniz
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu arada umsadoya selam olsun bir ara onun rekorunu kırmak için aylarca beklemiştik
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı koray234 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

)) hadi yine iyisin tam yerine acmısın konuyu ))yoksa burdakileri hep beraber nerde bulacan))

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri