Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
28 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Tek Türkiye Rekora Gidiyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı DEJAVU®42 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    analadıgım kadar dizide doguda gecen olayları anlatıyor yani terör olaylarını bu diziye nasıl izin cıkmış ya kutlar vadisi terör e izin verilmemişti öyle bir ülke ki burası garipliklerle dolu aynı olalyları izleyen bir dizide köprü ona izin var digerine yok....
    aynen katılıyorum,ayrıca rekora falan gittiğini sanmıyorum tam bir hikaye vadiye izin vermeme gerekçesini sıralayanlar bu diziye nasıl olupta izin veriyorlar tam bir senin kanalın kötü,benim kanalım iyi durumu.Birkez dahi izlemedim izlememde,onlar gitsinler dinler arası diyalogla uğraşsınlar.Bu dizinin reklamını yapmaktadır bu konuyu açanlar bence
    Konu rewal tarafından (09-03-2008 Saat 20:51 ) değiştirilmiştir. Sebep: eksik yazım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı samiaskin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ınsanlarımızda bır gazeteye para verırken bır kanalı ızlerken kımlere destek verdıklerını bır bılseler işte o zaman turkıye bır baska olur
    aynı şekilde bankalarada işlem yaparken para yatırırken.. çok cahil insanımız var çok..

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    aynı şekilde bankalarada işlem yaparken para yatırırken.. çok cahil insanımız var çok..
    ayni sekilde vatanı satarken...bunuda goren cok az insanimiz var malesef
    filistini halkını goren cok insanımız var
    neden filistin halkı bunları yasıyor diye soran varmı acaba
    Konu rexsi tarafından (09-03-2008 Saat 21:27 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bncede guzel bı dızı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok güzel dizi rekor kırması normaldil....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Adam gibi adam derler ya ,işte öyle bi dizi..

STV zafere koşuyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

konu nereden nereye geldi. ben bir iki seyrettim.
    dizinin konusu güzel. ama çok yapmacık be kardeşim. hiç te rol yapamıyorlar.
    kurtların ilk günleri gibi diyeceğim ama orada da çakır gibi bir usta vardı. burada ustada yok. çok yapmacık. amatörce...yoksa konusuna diyeceğim yok.
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar dizi gerçekten çok güzel ve gerçekleri anlatıyor. Ben abonesi oldum. Rolleri de güzel yapıyorlar. Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Stv Televİzyonda Bu Bİr İlk DeĞİl Devamli İlklere Ve GerÇeklere İmza Atan SÜper Dİzİler Serİsİne Yenİ Bİr Dİzİ Daha Kazandirdi Tebrİkler Ederİm Saygilarimi Sunarim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı rewal Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    aynen katılıyorum,ayrıca rekora falan gittiğini sanmıyorum tam bir hikaye vadiye izin vermeme gerekçesini sıralayanlar bu diziye nasıl olupta izin veriyorlar tam bir senin kanalın kötü,benim kanalım iyi durumu.Birkez dahi izlemedim izlememde,onlar gitsinler dinler arası diyalogla uğraşsınlar.Bu dizinin reklamını yapmaktadır bu konuyu açanlar bence
    hocam söylediğiniz sey çok anlamsız nasıl pkk propagandası yapıyor tam aksine ordaki halkı pkk konusunda bilinçlendiriyor meydanı bos bulup sallamayın lütfen hayatında kaç kere izldiniz diziyi sanki

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri