Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/3 İlkİlk 123
28 sonuçtan 21 ile 28 arası

Konu: Tek Türkiye Rekora Gidiyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Böyle dizileri ne izlerim nede severim böyle filmlerin verilmesiden ziyade doğudaki alakasız kalmış ilgisizliklerden neden film konusu yapmazlarki

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cetindeniz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Böyle dizileri ne izlerim nede severim böyle filmlerin verilmesiden ziyade doğudaki alakasız kalmış ilgisizliklerden neden film konusu yapmazlarki
    neler mesela?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

konu bir kısır döngü içinde sürüp gidiyor. bir bölümünü izlemek yeterli. ikinci bölümde insan sıkılmaya başlıyor.yorum yaparken bile uzattığını hissediyor insan. stv de izlenecek. diziler beşinci boyut. yeşeren düşler. ve hakkını helal et. türkiyede şu zamanda hiçbir dizi kurtlaR vadisinin kalitesini yakalayamaz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hallederiz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bence bu dizi pkk nın reklemından başka bir şey değil
    nasıl yani nereden vardınız bu kanıya ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence bugüne kadar cekilen di,zilerin icinde en gercekci diziyi begenmeyen arkadaşlar dizi stv de olayıpta başka kanllarda olsaydı fikirleri bence tam tersi olurdu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hallederiz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bence bu dizi pkk nın reklemından başka bir şey değil
    arkadaşımız sanırım izlemeden başlıkla yorum yapanlardan birisi.bu diziyi izleyen pkk dan nefret eder.inanıyorumki pkk ya destek veren halkınm bu diziyi izledikten sonra bidaha düşünüyorlardır.çok güzel bir dizi.abartı yok.tamamen gerçek hayat hikayesi.kurtlar vadisiyle kıyaslabnnamayacak kadar gerçek.e nede olsa stv yapımı.yani en güvenilir haber kaynağı ödüllerini toplayan bir kanalın yapımı.bilmem anlatabildimmi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı iboaydo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hocam söylediğiniz sey çok anlamsız nasıl pkk propagandası yapıyor tam aksine ordaki halkı pkk konusunda bilinçlendiriyor meydanı bos bulup sallamayın lütfen hayatında kaç kere izldiniz diziyi sanki
    benim yorumumda terör örgütünün propagandası yapılıyor diye birşey geçmiyor,benim yazımı alıntı yapıp bunu söyleyemezsin birkez daha oku örgüt adı dahi geçmiyor,yanlızca onlar gitsin dinler arası diyalogla uğraşsınlar dedim.Ayrıca vadiye izin vermeyenler bu diziye nasıl izin veriyolar diye sordum ya iyi oku yada yorumunu düzgün yap burda kimse meydanı boş bulmuyor,atıp tutmuyor öle birşey olsa yönetici arkadaşlar zaten müdahale eder,o grubun yaptığı dinlerarası diyalog çokmu anlamlı,benim peygamberimi tanımayan kafirlerle diyalog yapıcaksın bu rezilliğin adına hoşgörü diyeceksin,sonrada bizim burda yazdıklarımızı anlamsız bulacaksın,esas manası olmayan bu işlerdir tabi biryerlere HİZMET(bu sözü çok severler) etmiyorsalar???

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu topic bayağı ilginç olmuş valla bir dizi bu kadar tartışma yaratabiliyor helal olsun

Sayfa 3/3 İlkİlk 123

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri