REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: vestel ile ilg.yetkililerin dikkatine!!!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart vestel ile ilg.yetkililerin dikkatine!!!

[alıntı:
    Orjinal Mesaj Sahibi kucer06
    Arkadaşım cihazın kaon veya kaon tabanlı olsa bütün kanalları açar.Stream yazılımıda sadece kaon tabanlı cihazlara atabilirsin.Vestel sadece kendi yazılımını kullanır.Vestel firması cihazlarına yazılım desteği vermiyor.Kusura bakma ama vestel cihazlar alınıp kullanılacak cihazlar değil.İzmir bit pazarında 10 ytl'ye satıyorlar
    bir Türk firması için ne yazık maalesef..! Alıntı:
    Orjinal Mesaj Sahibi mertilus
    bir Türk firması için ne yazık maalesef..!

airman o6 dan alıntı:
    Arkadaş doğru söylüyorsun
    d.turk le beraber aldım birde d.türk 200 ytl fiyat biçmiş.uydu alıcısı demeye bin şahit ister.eski analog cihazlar özellik olarak bundan daha iyi.
    10 milyon bile verilmez. vitrinde digital saat olarak kullanıyorum , saatin display i güzel, her yerden rahatlıkla görünüyor.

cihaza 2.0.1 son yazılımı yüklediğim halde ne cw desteği var nede birçok yayın için yazılım desteği yok tps paketininin bile bütün kanalları açılmıyor!?!

bilgilerinize :46:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

--------------------------------------------------------------------------------
    Alıntı:

bende vestel var tamamı açolıyor problem yok sadece absat a ait kanallar açılmıyor ama tps paketinde de yer alan ortak kanallar açılıyor... bu arada form aemeği geçen ve sahiplerini içtenlikle tebrik ederim buraya üye olamadan evvel gezdiğim birçok site içerisinde en düzenli ve güncel olanı sizlersiniz. ve ayrıca bilgilendirici yazılarla da hiçbirşey sormama gerek kalmadan neredeyse her konuda bilgi sahibi oldum...sonsuz teşekkürler.. not canal + kanalları da açılmıyor ve berberi chn açılmıyor

arkadaşlar benim cihazım kaon 13 42 65 polsatları açıyor fakat EuroSport,
    EuroSport 2,BBC Entertainment Polska,BBC Knowledge Polska,BBC Lifestyle Polska kanallarını açmıyor izleye bilmem için ne yapmam lazım lütfen yardım.(varol birol dan alıntıdır)
    bende ki vestel de de aynı problem var??? sadece nagrv.olanları açıyor diğer şifrelerde varsa o kanalları açmıyor??? bu problem polsatlar için yanlış forumda yer aldı pardon ama diğer forumlarda da hala cevap gönderen çıkmadı???
    belkide teşekk.ederken erken davrandım!!!

bilgisi olanlara teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

--------------------------------------------------------------------------------

Alıntı:

arkadaşlar daha önce de sordum ama cevap alamadım..! bende vestel (seg)2,0,1 yazılım (son) yüklü cihazda polsat paketindeki şifreleme olarak NAGRAV.. olarak tek başına şifrelenen kanalları açıyor; fakat yanında SECA veya VİAC..veya Conax vb. başka bir şifrelm. debelirtilen kanalları açmıyor!!! sebebini ve nasıl giderileceğinini bilen varmı acaba-şimdiden teşekkurler. (ayrıca vestel 2 box ev sin sis. cihazda 2, diye belirtilen yazılım yüklü olmasına rağmen polsatı kesinlikle açmıyor!!!)-----------------------------------
    Bu mesaj en son " 03-02-2008 " tarihinde saat 10:12 itibariyle mertilus tarafından düzenlenmiştir....
    ARKADAŞLAR BU SORUYU KAÇ KEZ SORMAMA RAGMEN HERHALDE BİR BİLEN OLMADIGINDAN BİR TURLU CEVAP ALAMADIM???
    bu konuda bilen bir arkadaş yoksa yada sorulan sorular dikkate/ciddiye alınmıyorsa Lutfen vestel le ilgili baska bir int.forumu adresini verirseniz belki orada ilgilenirler..!
    .......
    Bu mesaj en son " 04-02-2008 " tarihinde saat 10:57 itibariyle baytak tarafından düzenlenmiştir....
    Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi baytak
    mertilus kardeşim nagravision bölümüne giriyorsun kumandadan ekle tuşuna basıp ident.007101.veya007001 03.13sonra ***lerini yazıyosun yanıt:
    bunları yapıyorum ... 007101 03 ve 13 indekslere giriyorum zaten ama söylediğim gibi sadece nagr. şifreli olanları aöıyor diğerlerini; axn kanalları vb ortak 2. bir şifre taşıyanları açmıyor!!!
    11075 V 27500 3/4 (((HOTBİRD 6))) -MTV Polska -VH1 Polska
    11240 V 27500 3/4 (((HOTBİRD 7A)))-EuroSport -EuroSport 2
    11488 H 27500 3/4 -Cinemax Central Europe ; 11393 V 27500 3/4
    -TVN -TVN 24 -TVN Siedem -TVN Meteo -TVN Turbo -TVN Style
    12188 V 27500 3/4 (((HOTBİRD 8))):AXN Crime -AXN Sci Fi -AXN Polska -Cinemax 2
    -11117 V 27500 3/4 BBC Entertainment -BBC Knowledge -BBC Lifestyle -BBC CBeebies

açılmayan bu kanalların ortak bir diğer özelliği ise bu kanalların hapsi ayrıca C+ ve N + paketlerininde de yer almasıdır

Belki de bu sorun sadece vestele özgü bir şey sanırım...cevap alamadığıma göre..!

usta biz burada bilgi paylaşımı yapıyoruz insanları malları üretimleri kötülemek yermek bizim işimiz degil cok israr etmişin işte cevap ne diyelim sen eşşege katır yükü yüklemeye ugraşıyon sen uydunu degiştir kurtul yoksa uydunun on katı parayı sinir doktorlarına verecen

bu konuda bilgisi olan gerçek bir yardımsever yok mu???

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şuanda açık şifresiz izlenen kanal varmı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Forumda vestel cihaz kullanıcıları az oldugu için ve pek bilen olmadıgı için bu cihazlara destek veremiyoruz..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Forumda vestel cihaz kullanıcıları az oldugu için ve pek bilen olmadıgı için bu cihazlara destek veremiyoruz..
    teşekkurler ... sorun vestel in emu yazılımından kaynaklanıyormuş!.sadece nagrv.olanları açabiliyormuş(tahmin ettiğim gibi!!!)(ikinci bir şifr.olan kanalları açamıyor!!!)

çok geç olsada ilginize teşekkürler.
    bu arada vestelde cr.work şifrli. kanallar seca ya eklenmiş bir yama ile açılabiliyormuş (yazılımın içinde mevcut-muş(manuel girmek isteyenler için de bir yolu var ama biraz karışık!)(n

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar seg 2005 fta ya tps auto yazılımı atılırmı.bunlara tps auto yazılımı varmıdır.yuklemesi sunny ile aynımıdır...
    teşekkürler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı dangermobil Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar seg 2005 fta ya tps auto yazılımı atılırmı.bunlara tps auto yazılımı varmıdır.yuklemesi sunny ile aynımıdır...
    teşekkürler...
    tps vestel ve yan ürünlerinde artık açmıyor !!! ve zaten bu sene içinde astra uydusuna geçiyorlar...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri