Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Zorunlu din dersi uygulaması sürmeli mi?

Katılımcı sayısı
705. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet sürmeli

504 71.49%
  • Hayır sürmemeli

201 28.51%
110 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Zorunlu din dersi uygulaması sürmeli mi?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bence zorunlu olmamalı ..İsteyen girer isteyen girmez...Böle olsa cok daha iyi olur ...Bu arada bakıyorum mıllet kendı fıkırının dısında olanları gavurlukla sucluo ..önce herkes kendıne baksın sonra konussun..kımse kımseyı yargılayamaz ...ıllakı herkes aynı fıkırde olmak zorundada deyıl bununda farkında olsunlar!!!!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Aziz46 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bence zorunlu olmamalı ..İsteyen girer isteyen girmez...Böle olsa cok daha iyi olur ...Bu arada bakıyorum mıllet kendı fıkırının dısında olanları gavurlukla sucluo ..önce herkes kendıne baksın sonra konussun..kımse kımseyı yargılayamaz ...ıllakı herkes aynı fıkırde olmak zorundada deyıl bununda farkında olsunlar!!!!!!

aziz kardeşim arkadaşa gereken uyarı iki kişi tarafından yapıldı.. şimdi sizde ona cevap vererek başka bir tartışma konusu yaratıyorsunuz.konun özü ile ilgili fikirlerimizi yazalım diger türlü polemiklere gerek uyarılar yapılıyor saygılar..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Aziz46 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    :45: Siz çiçekler arasında bir çiçeksiniz size ve kültürünüze saygı duyuyorum keşke onlara duyduğumuz saygının çeyreğini bize dussalar ne iii olurdu sağlıcakla kalın en derin sevgi ve saygılarımı sunarım aliharbiye. :45:
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aliharbiye Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

:45: Siz çiçekler arasında bir çiçeksiniz size ve kültürünüze saygı duyuyorum keşke onlara duyduğumuz saygının çeyreğini bize dussalar ne iii olurdu sağlıcakla kalın en derin sevgi ve saygılarımı sunarım aliharbiye. :45:
    Tsq..ederim ne mutlu banaqi aynı fiqirdeyiz...Herkes dinci olmus herkes musluman olmusta ..milleti yargılamak kalmıs gavurdu ,dinsizdi, vs.vs...Herkes kendi dinine(nasıl uyguladıgına) kendi işine baksın ..madem cok bılıonuz muslumanlıkta karamet calmak iftira atmak baskasına gavur demekte gunah ...ama işlerine gelmeyınce agızlarına gelenlerı soyluyolar..Kımse kımseye din dersi vermesın merak etmeyın dinini bilen bılıyor ...neyse saygılar...Tsk ederim tekrar..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tsq..ederim ne mutlu banaqi aynı fiqirdeyiz...Herkes dinci olmus herkes musluman olmusta ..milleti yargılamak kalmıs gavurdu ,dinsizdi, vs.vs...Herkes kendi dinine(nasıl uyguladıgına) kendi işine baksın ..madem cok bılıonuz muslumanlıkta karamet calmak iftira atmak baskasına gavur demekte gunah ...ama işlerine gelmeyınce agızlarına gelenlerı soyluyolar..Kımse kımseye din dersi vermesın merak etmeyın dinini bilen bılıyor ...neyse saygılar...Tsk ederim tekrar..
    O kadar güzel tespitlerin varki gerçekten seni tebrik ediyorum bende buna istinaden bir örnek daha vermek istiyorum bakınız biz laikler mesela türbanlı olmak istiyenlere hiçbişey söylemiyoruz sadece fikirlerimiz bir değil karşı tarafın sloganına bakınız TÜRBANA UZANAN ELLER KIRILSIN ne demek bu şimdi ya bence vahşet başka bişi değil biz size şuyunuz buyunuz vs gibi laflar söylüyormuyuz ASLA HAYIR eee o zaman siz neden bu terbiyesizliği yapıyorsunuz?LAİK TC HEP LAİK KALACAKTIR VE ASLA TAVİZ VERMİYECEKTİR,LAİKLİĞE UZANAN DİLLER İNŞALLAH LAL OLUR..başkada bişi söylemiyorum.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

selam az da olsak bu düşüncede olanları görmek sevindirdi beni,
    keşke yazımızı yazmadan bir daha düşünsek diyorum,saygılarımla.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri