Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/3 İlkİlk 123
29 sonuçtan 21 ile 29 arası

Konu: Bu Adama Verilecek Bir Cevabınız Yok Mu?

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı rewal Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bundan daha ağır açıklamaların gelmemesi için hiçbir neden yok vereceksin %47 yi adamlara istikrara oy verdim diye şimdide şikayet edeceksin yok öle birşey hiç şikayet etmeyin,eleştiren arkadaşların arasında bile bunlara oy veren olduğuna inanıyorum nede olsa nerdeyse iki kişiden biri bunlara oy vermedimi.
    Teşekkürler,

İki kişi yanyana otursa mutlaka biri bunlara Oy verdi..

Bizim inanınız iş işden geçtikden sonra akılları başlarına geliyor.. Ülkemde En büyüğünü Vuranlar, Dünde bu Günde "Küresel Sermaye" nin Adamları ama Bunlar Çok Büyük vurdu...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sadece gülüyorum bunlarada akp ye oy verenlerede.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ülkede okadar olay olurken(rüşvet,yolsuzluk) bizim satılmış medyamızdan ses çıkmıyor.ancak böyle gerçekleri öğrenebiliyoruz.
    emmi ustamızda çok güzel yazmış.biraz ağır ama GERÇEK.
    bu gerçekleri ülkemizde her iki kişiden biri yani oy verenlerinde görmesi lazım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

helal emmi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hayır arkadaşlar biz burda reklamcılık oynamıyoruz. Türk kadınına ulu-orta dil uzatan çakalları sergiliyoruz. Başka olur-olmaz konularada ahkam kesenleri bu sayfalarda göremiyoruz malesef. Bu ne idüğü belirsiz adamın dediklerini sanki onaylıyorlarmış gibi bir izlenim doğuyor haklı olarak. Yazık, yazık bu ülke insanı bu hale gelmemeliydi. Yaşı benimle müsait olanlar bilirler; eskiden komşu gurbete giderken çoluğu, çocuğu komşuya emanet ederdi. O komşuda onları kendi ailesi korur, kollardı. Şimdi terbiyesizin biri çıkmış tüm kadınlarımıza dil uzatıyor ama güya bizlerden müslümanlıkları kat be kat fazla olduğunu ileri sürenlerden tık yok. Sizcede çok garip değil mi?
    Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı emmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hayır arkadaşlar biz burda reklamcılık oynamıyoruz. Türk kadınına ulu-orta dil uzatan çakalları sergiliyoruz. Başka olur-olmaz konularada ahkam kesenleri bu sayfalarda göremiyoruz malesef. Bu ne idüğü belirsiz adamın dediklerini sanki onaylıyorlarmış gibi bir izlenim doğuyor haklı olarak. Yazık, yazık bu ülke insanı bu hale gelmemeliydi. Yaşı benimle müsait olanlar bilirler; eskiden komşu gurbete giderken çoluğu, çocuğu komşuya emanet ederdi. O komşuda onları kendi ailesi korur, kollardı. Şimdi terbiyesizin biri çıkmış tüm kadınlarımıza dil uzatıyor ama güya bizlerden müslümanlıkları kat be kat fazla olduğunu ileri sürenlerden tık yok. Sizcede çok garip değil mi?
    Saygılar.
    bu adam sayın başbakanın nerdeyese sag kolu bir numaralı danışmanı bakalım bu sözlere sayın başbakanan tepki gelecekmi merak ediyorum yoksa sümen altımı edilecek bu sözlerde.. %99 unuturulacak yapılmaya calışılan şey belli sizler ve bizler oluşturulmya calışılıyor cok tehlikli sularda yüzülüyor hayırlısı..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29 Termik Santral

Size katılmamak elde değil.Başındaki örtü ile donunu karıştıranlar malesef bu ülkede yöneticilik yapıyorlar.Ben bu memleketin taşı toprağı kömür olan yerlerimizde termik santral kurmayıp,Yabancı menşeli kömüre dayalı(ithal ve bölgede kömürün K sı yoktur)santralı İZMİR ALİAĞA ÇAKMAKLI Mevkisine kuranlar yarın yaptıkları yanlışı anlıyacaklar ama iş işten geçmiş olacak,Ayrıca doğal gaza dayalı santralların(iran,rusya gaz yok dediğinde)hali ortada iken,BÖYLE BİR UYGULAMAYI PROTESTO EDİYORUM.VATANIMIN doğal kaynaklarını kullanmak var iken yabancı kaynaklara dayalı üretim bu ülkeme ileride çok zarar verecek.
    Konu ekrem63 tarafından (29-06-2008 Saat 18:42 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende bunları allaha havale ediyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bunların hepsi antiemperyalist saadet partisinden devşirilmiş emperyalist uşakları.erbakan üll***i amerikaya satmayınca abd bunları saadet partisinden devşirdi ve yeni parti kurdurup (akp) satılmış holding medyası ilede yıldızlarını parlatıp halka milliyetci-dindar diye yutturuldular.bir de mazlumları oynadlar.milletin gözünü ve basiretinide türbanla bağlayıp futbolla-seda sayan la-popstarla-meşgul edip eşi ve emsali görülmemiş bir peşkeş ve talan ile herşeyi(telkom-petkim-tüpraş-bankalar-limanlar-sümerbank-sek-seka-et ve balık-tekel ve daha neler neler) sattılar.yani vatanı sattılar.müslüman vatanını satarmı?

Sayfa 3/3 İlkİlk 123

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri