REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
29 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Bu Adama Verilecek Bir Cevabınız Yok Mu?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Adama Verilecek Bir Cevabınız Yok Mu?

AKP MYK üyesi ve kurucularından olan Cüneyt ZAPSU bu görevinden istifa ettiği gün tvlere verdiği demeçte "Sokaktaki kadına türbanını çıkar demek, donunu çıkar demekle aynıdır" diye bir cevher yumurtladı gider ayak. Sırf reklam olsun, adım medyada duyulsun diye. Ben beklerdim ki dini bütün vatandaşlarımızdan bu alçak herife ağzının payını versinler. Ama görüyorum ki onlar sanki bu çok nomal birşeymiş gibi kabullenmişler ve seslerini çıkarmıyorlar. Ulan çakal herif, kimse Anadoluda kadınlarımızın başörtüsüne dokunamamıştır. Dokunmaya çalışanları başta Sütçü İmamlar olmak üzere hadlerini bildirmişlerdir. Ama bizim müslümanlarımız Sütçü İmamı örnek alacağına Zapsuyu örnek alıp seslerini çıkarmıyorlar ya yazıklar olsun. Ne demek " Sokaktaki kadına türbanını çıkar demek donunu çıkar demekle aynı" sözü. Bu lafını aynen sana iade ediyorum şahsım adına, utanmaz, arlanmaz adam. Senin MYK'dan niye istifa ettiğini bilmiyormuyuz sanıyorsun çakal. İstifa etmeden önce senin nükleer santral yapımcısı ülkeleri ziyaret ettiğini. Bu nedenle istifa etmedin mi? MYK'da olursan ihalelere katılman biraz göze batacağından istifa ettin ve soluğu Güney kore de aldın. Daha önce ise Kanada, Fransa ve Güney Kore'ye ziyaretlerde bulundun. İhaleye girmek için ortak aradığını bizler biliyoruzda, gözünü türban bürümüşler nedense bunları görmemezlikten geliyorlar. Sen ki daha geçen bir yıl önceki bir ABD gezinde "Bu adamı (bu adam dediği de Türkiye Başbakanı oluyor) delikten süpürmeyin kullanın" dedin. Sayın başbakan, AKP ve şurekası bu çok olağan birşeymiş gibi sineye çekip susmadı mı? Yeter ulan bu milletin onuruyla, şerefiyle oynadığınız. Bu ülke o kadar da sandığınız gibi sahipsiz değil. Birileri boğazlarından biryerlere bağlı ise, biz değiliz.
    Arkadaşlar böyle çakallara her yerde, ve her zeminde gereken tepkilerimizi koymazsak bunlar kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar. Ha bunu siyasi bir yazı olarakta almayın kardeşim. Kendini bilmez bir çakala tepkidir.
    Saygılar.
    Konu emmi tarafından (10-03-2008 Saat 04:32 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

:45: :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tövbe tövbe ya ıyıce kudurdu bnlar ..sizene mılletın bıyerlerınden...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı emmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    AKP MYK üyesi ve kurucularından olan Cüneyt ZAPSU bu görevinden istifa ettiği gün tvlere verdiği demeçte "Sokaktaki kadına türbanını çıkar demek, donunu çıkar demekle aynıdır" diye bir cevher yumurtladı gider ayak. Sırf reklam olsun, adım medyada duyulsun diye. Ben beklerdim ki dini bütün vatandaşlarımızdan bu alçak herife ağzının payını versinler. Ama görüyorum ki onlar sanki bu çok nomal birşeymiş gibi kabullenmişler ve seslerini çıkarmıyorlar. Ulan çakal herif, kimse Anadoluda kadınlarımızın başörtüsüne dokunamamıştır. Dokunmaya çalışanları başta Sütçü İmamlar olmak üzere hadlerini bildirmişlerdir. Ama bizim müslümanlarımız Sütçü İmamı örnek alacağına Zapsuyu örnek alıp seslerini çıkarmıyorlar ya yazıklar olsun. Ne demek " Sokaktaki kadına türbanını çıkar demek donunu çıkar demekle aynı" sözü. Bu lafını aynen sana iade ediyorum şahsım adına, utanmaz, arlanmaz adam. Senin MYK'dan niye istifa ettiğini bilmiyormuyuz sanıyorsun çakal. İstifa etmeden önce senin nükleer santral yapımcısı ülkeleri ziyaret ettiğini. Bu nedenle istifa etmedin mi? MYK'da olursan ihalelere katılman biraz göze batacağından istifa ettin ve soluğu Güney kore de aldın. Daha önce ise Kanada, Fransa ve Güney Kore'ye ziyaretlerde bulundun. İhaleye girmek için ortak aradığını bizler biliyoruzda, gözünü türban bürümüşler nedense bunları görmemezlikten geliyorlar. Sen ki daha geçen bir yıl önceki bir ABD gezinde "Bu adamı (bu adam dediği de Türkiye Başbakanı oluyor) delikten süpürmeyin kullanın" dedin. Sayın başbakan, AKP ve şurekası bu çok olağan birşeymiş gibi sineye çekip susmadı mı? Yeter ulan bu milletin onuruyla, şerefiyle oynadığınız. Bu ülke o kadar da sandığınız gibi sahipsiz değil. Birileri boğazlarından biryerlere bağlı ise, biz değiliz.

Arkadaşlar böyle çakallara her yerde, ve her zeminde gereken tepkilerimizi koymazsak bunlar kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar. Ha bunu siyasi bir yazı olarakta almayın kardeşim. Kendini bilmez bir çakala tepkidir.

Saygılar.
    Ellerinden öperim EMMİ

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teşekkürler,emmi...Agzına sağlık.

Aziz Zapsu,(Cüneyt Zapsu'nun Kardeşi, Azizler holdingin sahibi) Eymen Topbaş ve Korkut Özal. Bunlar Küresel Sermayanin adamları ve Türkiye Genelinde 92 Adet Adı İslami vakıf Kurdular 70 lerden beri.
    Ama Gerçekde Bu Vakıflar Bizim Saf Vatandaşımızı kullanan Küresel sermayenin Bir Oy Deposu.

AKP Birden bire Nasıl İktidar oldu, Bir araştırın.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ama beyınlerı aynı tepkım hepsıne.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hepsini Allaha havele ediyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardaşım diline yüreğine sağlık az bile söylemişsin. allah bizi bu pisliklerden arındırsın
    yetim2

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

azına sağlık emmi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Emmi kardeşim ağzına sağlık seni öperim. Benim yazmak istediklerimi, ama çok ağır kaçar diye yazamadıklarımı yazdığın için seni içtenlikle selamlıyorum. Bunlar din sömürüsü altında ül***i, kendilerine, yandaşlarına, dış odaklara peş keş çekildiğini hala göremeyenler var. Bu arkadaşlarımız hepimiz gibi dinine çok bağlı. Ama önlerine koyulan din sömürüsünü görmeden, sorgulamadan körü körüne bu yalamcılara inanıyorlar. Cüneyt Zapsu denilen yere yakın adam, seçimlerden evvel, kendisi ve çevresi milyonlarca dolar kazansın diye fındık üreticilerini süründürdüler. Ama ne yazıkki oradan yine bunlar seçildi. Telekom bir gecede Ürdün e yapılan ziyaretle pazarlandı, bir gecelik mısır ithal izni ile maliye bakanı oğluna milyon dolarlar kazandırdı, ül***e kar getiren bütün sanayi alanları satıldı, ülke finansmanının yarıdan fazlası gavurun eline geçti, yolsuzluklar, v.s, v.s, v.s, bunların hiçbiri milletimizin umurunda değil. Ancak din dersinin zorunlu olmamasını isteyen lere gavur yakıştırması yapılsın. Ama din kisvesi altında ülke elden gidiyor kimsenin umurunda değil. Saygılar.

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri