selamlar arkadaşlar bende kaon clasico menü yüklü en son kke+ dosyasını yükledim ama premiere paketi açmıyo sebebi nedir ?
selamlar arkadaşlar bende kaon clasico menü yüklü en son kke+ dosyasını yükledim ama premiere paketi açmıyo sebebi nedir ?
o zaman bekleyeceğiz galiba teşekkürler
Arkadaşım alacaksın bir tane next 2000 super plus bakıcan istediğin kanallara.....
Arkadaşım şuveya bu firmanın reklamını yapmıyoruz sadece sunny cihazların eksik kısımlarını yazıyoruz gidin bu ilgili bölümde yazın.
Next den önce sunny vardı dikkat edelim ve sunny firması günbaşı yazılım çıkarıyordu fakat çok koştu çabuk yoruldu o yüzden next firmasının atakları normaldir.
Bu konuda cok haklısın kardesım,kaonlarda once o bahsetiğiniz cıhaz yoktu ve eminim ki o bahsedilen cihaz birgun sonecek,ama ne mutlu ki kaon tabanlarda yıllardır geçsede bile okadar cok abartılacak eksıkler bulunmamaktadır![]()
thinks
ok thinks
Dün dünde kaldı bugüne bakmak lazım bendede var bi sunny 7011DCI ve hala bende seviyorum ben bi önceki mesajımda şuan ki zaman için konuşuyorum.Son gelen yazılımlara bakarsak sunny müşterisini çok üzdü.Önceki zamanlarda ilk yazılımlar sunny den gelirdi ama durum şimdi çok farklı.....Özetle şuan ne next nede başka bir firma tavsiye ederim.Herkez kendi beğendiği makineyi alsın.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri