REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
12 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Kaon Premiere

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Kaon Premiere

selamlar arkadaşlar bende kaon clasico menü yüklü en son kke+ dosyasını yükledim ama premiere paketi açmıyo sebebi nedir ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Furkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    selamlar arkadaşlar bende kaon clasico menü yüklü en son kke+ dosyasını yükledim ama premiere paketi açmıyo sebebi nedir ?
    Kaon tabanlı cihazlarda genel bi Premiere sorunu var arkadaşım malesef.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

o zaman bekleyeceğiz galiba teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Furkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    o zaman bekleyeceğiz galiba teşekkürler
    Bekleyerek çözülecek bi sorun değil sanırım,fabrika bile çözüm bulamadı buna.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım alacaksın bir tane next 2000 super plus bakıcan istediğin kanallara.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı turhan081 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşım alacaksın bir tane next 2000 super plus bakıcan istediğin kanallara.....
    Arkadaşım şuveya bu firmanın reklamını yapmıyoruz sadece sunny cihazların eksik kısımlarını yazıyoruz gidin bu ilgili bölümde yazın.

Next den önce sunny vardı dikkat edelim ve sunny firması günbaşı yazılım çıkarıyordu fakat çok koştu çabuk yoruldu o yüzden next firmasının atakları normaldir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı HCakir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşım şuveya bu firmanın reklamını yapmıyoruz sadece sunny cihazların eksik kısımlarını yazıyoruz gidin bu ilgili bölümde yazın.

Next den önce sunny vardı dikkat edelim ve sunny firması günbaşı yazılım çıkarıyordu fakat çok koştu çabuk yoruldu o yüzden next firmasının atakları normaldir.
    Bu konuda cok haklısın kardesım,kaonlarda once o bahsetiğiniz cıhaz yoktu ve eminim ki o bahsedilen cihaz birgun sonecek,ama ne mutlu ki kaon tabanlarda yıllardır geçsede bile okadar cok abartılacak eksıkler bulunmamaktadır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

thinks

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ok thinks

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dün dünde kaldı bugüne bakmak lazım bendede var bi sunny 7011DCI ve hala bende seviyorum ben bi önceki mesajımda şuan ki zaman için konuşuyorum.Son gelen yazılımlara bakarsak sunny müşterisini çok üzdü.Önceki zamanlarda ilk yazılımlar sunny den gelirdi ama durum şimdi çok farklı.....Özetle şuan ne next nede başka bir firma tavsiye ederim.Herkez kendi beğendiği makineyi alsın.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri