REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
15 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: FenerbahÇe Hoca GÖnderttİ!!!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart FenerbahÇe Hoca GÖnderttİ!!!

YILMAZ VURAL İSTİFA ETTİ.
    Teknik direktör Yılmaz Vural, takımın önünü açmak için Vestel Manisaspor'daki görevini bıraktığını açıkladı.

Vural, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 4-1 kaybedilen F.Bahçe maçından sonra görevden ayrıldığını ve Vestel Manisaspor ile organik bağının kalmadığını belirtti.

Vestel Manisaspor'da Yılmaz Vural dönemi sadece 7 hafta sürdü. 19. haftada Giray Bulak'ın yerine takımın başına getirilen Vural, 4 mağlubiyet, 2 beraberlik, 1de galibiyet aldı.F.Bahçe mağlubiyeti ise bardağı taşıran son damla oldu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım bu konuları neden surekli forum ile ilgili sorunlarınız bölümünde acıyorsunuz.Bu konuların bu bölümle ne alakası var tekrarı lütfen olmasın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla usta ben konu nasıl açıldığını bilmiyordum
    forum ile ilgili sorunlarınız bölümünde bi arkadaş konunun nasıl açılacağı ile ilgili bi link verdi bende her seferinde bu linke tıklayarak konu açıyordum yanlış olduğunu bilmiyordum kusura bakmayın.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mmeett Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    valla usta ben konu nasıl açıldığını bilmiyordum
    forum ile ilgili sorunlarınız bölümünde bi arkadaş konunun nasıl açılacağı ile ilgili bi link verdi bende her seferinde bu linke tıklayarak konu açıyordum yanlış olduğunu bilmiyordum kusura bakmayın.
    Nerede konu acmak istiyorsan o bölüme gir sol tarafta yeni konu ac butonuna bas oradan aç Her bölümün yeni konu ac butonu farkldıır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Nerede konu acmak istiyorsan o bölüme gir sol tarafta yeni konu ac butonuna bas oradan aç Her bölümün yeni konu ac butonu farkldıır
    teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Konu ilgili alana taşınmıştır!!
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sakın olalım arkadaslar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sarıkanarya_41 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sakın olalım arkadaslar.
    NE OLDU Kİ SAKİN OLALIM DİYORSUN ARKADAŞIM

Kullanıcı Bilgi Menüsü

her neyse ne....bir dönemin flash teknik adamı maalesef şimdilerde sadece 7 hafta takım çalıştırabiliyor...önemli olan şu...Yılmaz hoca mı çağın gerisinde kaldı yoksa şans faktörümü onun yanından uzaklaştı...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yanı fb mız ıle ılgılı o bakımdan sakın olalım.olabılır bende bazen bılmeyerek baska yere konu acıyorum.ok.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri