Teşekkur:  0
 Teşekkur:  0

Usta banada güzel bişey öner ya,makinaya Overclock yaptım 2.80 ken 3.00 oldu fakat yanma tehlikesinden korkuyorum ne yapmalıyım?..öneri yapa bilirim ana kart asusu comando -yada gigabaytın marka modelını hatırlayamadım ama overclock yapınca uctugunu bılıyorum bu ana kartların ayrıca kıngstın dan ıkı tana 1gb rem veri hızını sız arastırırın tabıkı dual baglanacak ayrıca samsungun sata 250gb yada 300gb hd onerırım yıne samsungdan benım kulandıgım dvd yazıcıu dublelayer ozelıklı olanı almanızı tavsıye ederım ekran kartında drectx 10 dalgası cıktı yok eger ben onu almak ıstemıyorum dersen saphırın yıne kendı kulandıgım x1650xt 256 mb modelı var baya hızlı verı ıslemekte 1600mhz kadar zanedersem onu onerırım bunlara ek en azından 450 waat pusu yani güç kaynagı aşagısı ses yapar vede bılesenlerı zorlar rahat calısması ıcın en az 450 waat ekstrası sana kalmıs skystar2 tv kartını onerırım
bırde monıtorde benq markasını atlamayın derım kalıtelı vede sorunsuz ayrıca tepkı suresıde dusuk yenı modellerıde baya ucuzladı onlara bakın derım
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)