REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: lnb tipini 9750 yapınca

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart lnb tipini 9750 yapınca

sevgili ustalar,12.01.a5 sunny cihazımda stream yazılımı yüklü. anten kurulumundan lnb tipi sekmesine gelip lnb 1 seçtiğimde 10863 teki usahaı kanalında beklediğimde açılyordu. bu gün baktığımda sinyal sıfırdı bende lnb tipine gelip değeri 9750 yaptığımda sinyallerin oldukça yüksek olduğunu gördüm. ancak bu kezde kanalı açmadı. ben sizden bu değerde şifrelerin açılıp açılmayacağını soracaktım.birde lnb tipi 9750 de olduğunda xxl lerde açılmadı ama lnb tipini 10600 yaptığımda xxl ler açıldı. cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı rahim1960 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sevgili ustalar,12.01.a5 sunny cihazımda stream yazılımı yüklü. anten kurulumundan lnb tipi sekmesine gelip lnb 1 seçtiğimde 10863 teki usahaı kanalında beklediğimde açılyordu. bu gün baktığımda sinyal sıfırdı bende lnb tipine gelip değeri 9750 yaptığımda sinyallerin oldukça yüksek olduğunu gördüm. ancak bu kezde kanalı açmadı. ben sizden bu değerde şifrelerin açılıp açılmayacağını soracaktım.birde lnb tipi 9750 de olduğunda xxl lerde açılmadı ama lnb tipini 10600 yaptığımda xxl ler açıldı. cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
    Universals olacak lnb tipi ve LNB1 LNB2 seçenekleri var,1 i türksat yapın 2 yi hotbird ; Daha sonra diseqc yi ayarlayın , Diseqc A Diseq B diye deneyin C veya D de olabilir.Olmazsa 1 i Hotbird 2 yi Turksat , Kolay gelsin.

Yani kısacası şu an sizin sisteminizi bilmediğim için deneme yanılma yoluyla sorunu çözeceksiniz..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alçak frekans:9750 yüksek frekans:10600 olacak ...LNB dıceq sıralamanızıda türksat 1 hotbirti 2 yapınız.lnb beslemesiaçık olacak...Yanlız bide şu var swıch seçeneğini DISECQ olarak ayarlayın...Altında dısecq swıch ayarlarınızda yukarıda dediğim gibi işaretleyiniz.Yanlız swıch üzerindende lnb den gelen kablolarınız bu şekilde takılı olması lazım...Türksat 1 veya A Hotbirt 2 veya B

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sayın ustalarım türksat diseg a,horbird b de ayarlı ayarlı birde lnb tipi yazan satıra gelip sağ tarafa geçip lnb1 seçtim.buraya kadar tamam.benim sormak istadiğim lnb1 ayarlı iken 10873 parametresinde sinyal yok lnb tipini 9750 satırına getirdiğimde sinyal olduça güçlü geliyor bu kezde kanalların şifresini açmıyor.xxl nin parametresi olan 11681 girip lnb tipine gelip sağa geçip 10600 satırına geldiğimde yine sinyal güçlü ve xxl açılıyor. bu kezde usahia nın sinyali sıfırlanıyor,şifreler açılmadığı içinde multi private ***** ler izlenemiyor.lnb tipi 9750 de iken şifreleri çözmek mümkün mü bunu öğrenmek istiyordum.
    birde yeni konu açmayayım diye buraya yazıyorum astra 1 deki kanalları açan yazılım varsa onada yol gösterirseniz sevinirim. cihaz 12.05.a1 ilgi ve alakanız için şimdiden teşekkür eder saygılarımı sunarım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardeş sen ilk önce dıseq swiçini dene olmassa kablonda bi problem vardır veyahutta cihazın yanında telefon varsa telsiz telefon ws. onları uzaklaştırarak dene bi ok.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri