REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: yardım edermisiniz üstatlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart yardım edermisiniz üstatlar

üstatlar benim bir sorum olacak benim sunny bir cihazım var yazılım sistemi bin uzantılı ben bu cihaza stream yazılım attım ama cihaz yazılıma uyum sağlamadı cihaz bilgisi 16 00 a1 ben şimdi bucihaza btm yazılıma çevirmek istiyorum tps auto yapması için benim hangi btm yazılımı atmam gerekiyo hangi programla yazılımı atmam gerekiyo bana bu konuda yardımcı olurmusunuz saygılar:49:

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

önce kurukafa bl219 programını yükle daha sonra H/W si aynı olan yazılımı indirip cihaza yükleyebilirsin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı erdicikdede Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    üstatlar benim bir sorum olacak benim sunny bir cihazım var yazılım sistemi bin uzantılı ben bu cihaza stream yazılım attım ama cihaz yazılıma uyum sağlamadı cihaz bilgisi 16 00 a1 ben şimdi bucihaza btm yazılıma çevirmek istiyorum tps auto yapması için benim hangi btm yazılımı atmam gerekiyo hangi programla yazılımı atmam gerekiyo bana bu konuda yardımcı olurmusunuz saygılar:49:
    Usta size gerekli açıklamayı yaptım, KaonTeam yazılımlarını bekleyeceksiniz..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri