Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
15 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Telekom bir dava daha kaybetti.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Telekom bir dava daha kaybetti.

BURSA da bir tüketicinin, Telekom un aldığı sabit ücrete ilişkin başvurusu üzerine, Yıldırım İlçe Hakem heyetinin, verilmeyen bir hizmet karşılığında alınan ücretin kanunlara aykırı olduğu gerekçesiyle uygulamanın iptalini ve bugüne kadar alınan paranın geri iadesini kararlaştırdığı bildirildi.

vatan

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yaw hakem heyeti tamam diyor temyizde ana mahkemeler iptal ediyor !! ne anladık o zaman bu işten hiç bir icraat olmuyor ki
    belki de o davayı açan adam bi sürü mahkeme masrafı falan da ödüyordur o da cebinden gidiyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aynenn öyle
    hakem heyetimninn verdiğii karar bağlayıcı değill
    milletii kandaırıyorlar
    dava kaybetme faklıı arkadaşlar hakemm heyetii bağlayıcılığıı yokk

Kullanıcı Bilgi Menüsü

boşuna milletii umutlandırıyorlar
    dilekçe ile para topluyorlar ..
    aman ha dikkat arkadaşlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tamamen yanıltmaca.. hani aylardır ortalıkta dönen bu laflar ya tamamen yalan yada halkı oyalayarak daha çok cebimizdenki paraları indiriyorlar..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kim kimin cebine elini attığı belli olmuyor vatandaşımız uyanık olmadıkca mehkemeler hiç el atmazlar olaya

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart telekomo dilekçe

Arkadaşlar ben dilekçe gönderdim . cevap olarak bana hakem heyetinin
    kararını mahkemeye verdik dediler: Amam dilekçeler çoğağdıkça be karar aşamasındaki dava değişe bilirbenim kanaatım
    evinde telefomu olan arkadaşların zatem 10 ytl her ay gidiyor.bir ayda 1 ytl dilekçe gönderme parası verilirse inşallah iyi olur diye düşünüyorum
    saygılarımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Allahtan Telefonu GRAHAM BELL Buldu. Ya TÜRKTELEKOM Bulaydı. Hakikaten Verilmiş sadakamız varmış.

(Eminimki Atamızın ve Graham Bell in kemikleri mezarlarında fazlasıyla sızlıyordur .
    Atatürkün Güçlü Türkiye'si ve Graham bell in hayat kurtarıcı icadı. Bu soytarıların elinde maskara oldu çıktı.)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

velhasıl dağınık bir toplumuz hiç bir yaptırım gücümüz yok şeyim hıyar diyene bir avuç tuzla koşuyoruz çok özür dilerim bu kadar iletişim imkanı varken malesef birleşemiyoruz bir birleşsek anasını satarız ortalığın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar boşuna ugraşmayın adamlar sırtını agalara dayamış ne hakem heyeti ne mahkeme kararı dinliyorlar kapatın şu t** neti

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri