Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
15 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: FenerbahÇe Hoca GÖnderttÝ!!!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart FenerbahÇe Hoca GÖnderttÝ!!!

YILMAZ VURAL ÝSTÝFA ETTÝ.
    Teknik direktör Yýlmaz Vural, takýmýn önünü açmak için Vestel Manisaspor'daki görevini býraktýðýný açýkladý.

Vural, AA muhabirine yaptýðý açýklamada, 4-1 kaybedilen F.Bahçe maçýndan sonra görevden ayrýldýðýný ve Vestel Manisaspor ile organik baðýnýn kalmadýðýný belirtti.

Vestel Manisaspor'da Yýlmaz Vural dönemi sadece 7 hafta sürdü. 19. haftada Giray Bulak'ýn yerine takýmýn baþýna getirilen Vural, 4 maðlubiyet, 2 beraberlik, 1de galibiyet aldý.F.Bahçe maðlubiyeti ise bardaðý taþýran son damla oldu.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Arkadaþým bu konularý neden surekli forum ile ilgili sorunlarýnýz bölümünde acýyorsunuz.Bu konularýn bu bölümle ne alakasý var tekrarý lütfen olmasýn

Kullanýcý Bilgi Menüsü

valla usta ben konu nasýl açýldýðýný bilmiyordum
    forum ile ilgili sorunlarýnýz bölümünde bi arkadaþ konunun nasýl açýlacaðý ile ilgili bi link verdi bende her seferinde bu linke týklayarak konu açýyordum yanlýþ olduðunu bilmiyordum kusura bakmayýn.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý mmeett Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    valla usta ben konu nasýl açýldýðýný bilmiyordum
    forum ile ilgili sorunlarýnýz bölümünde bi arkadaþ konunun nasýl açýlacaðý ile ilgili bi link verdi bende her seferinde bu linke týklayarak konu açýyordum yanlýþ olduðunu bilmiyordum kusura bakmayýn.
    Nerede konu acmak istiyorsan o bölüme gir sol tarafta yeni konu ac butonuna bas oradan aç Her bölümün yeni konu ac butonu farkldýýr

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Kosavalý® Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Nerede konu acmak istiyorsan o bölüme gir sol tarafta yeni konu ac butonuna bas oradan aç Her bölümün yeni konu ac butonu farkldýýr
    teþekkürler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Konu ilgili alana taþýnmýþtýr!!
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sakýn olalým arkadaslar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý sarýkanarya_41 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    sakýn olalým arkadaslar.
    NE OLDU KÝ SAKÝN OLALIM DÝYORSUN ARKADAÞIM

Kullanýcý Bilgi Menüsü

her neyse ne....bir dönemin flash teknik adamý maalesef þimdilerde sadece 7 hafta takým çalýþtýrabiliyor...önemli olan þu...Yýlmaz hoca mý çaðýn gerisinde kaldý yoksa þans faktörümü onun yanýndan uzaklaþtý...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yaný fb mýz ýle ýlgýlý o bakýmdan sakýn olalým.olabýlýr bende bazen býlmeyerek baska yere konu acýyorum.ok.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri