Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 10/20 İlkİlk 12345678910111213141516171819 ... SonSon
200 sonuçtan 91 ile 100 arası

Konu: GoldMaster 4000, 9000 Serisi TPS AUTO YAZILIMLARI 13.03.2008

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler ustalar ellerinize sağlık..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekurler zalım zalım usta

Kullanıcı Bilgi Menüsü

her kese kolay gelsin millet

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

emeğe sonsuz teşekkürler..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkür ederim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

14-03-2008 Tarihli 80800CI modelinde Uydu Alıcınız kapalı konumda iken elektrik kesilip gelmelerinde otomatik açılma sorunu düzeltilmiştir..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaslar yukledim cihaza ancak tps ve multiler acılmadı. 9400VCI .yukleyen ve sonuc alan var mı? herkese iyi gunler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulentckm Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaslar yukledim cihaza ancak tps ve multiler acılmadı. 9400VCI .yukleyen ve sonuc alan var mı? herkese iyi gunler
    TPS Au >>> 10873 V 27500 Frekansı üzerinde Kumanda üzerinde bulunan Kırmızı (F1) tuşuna basarak karşınıza çıkan ekrandan Evet seçeneği üzerinde ok tuşuna basınız Complete uyarısı çıktığında exit tuşu ile çıkarak k eyleri güncelleyebilirsiniz...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

zalim ustaya yazılım için teşekkür ederim. yalnız bende 55000 cı cihaz var yazılımı yükledim fabrika ayarlarına döndüm, pozisyon bilgilerini sildim, akabinde set defult yaptım, ilgili frekansın üzerine gelmeme ve bu işlemi birçok kez yapmama rağmen tps paketi çalışmadı ne yapmam gerekiyor, neden olabilir, şu anda işte paydos saati acil cevap yazabilirseniz tşk.ederim iyi günler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mutlu14 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    zalim ustaya yazılım için teşekkür ederim. yalnız bende 55000 cı cihaz var yazılımı yükledim fabrika ayarlarına döndüm, pozisyon bilgilerini sildim, akabinde set defult yaptım, ilgili frekansın üzerine gelmeme ve bu işlemi birçok kez yapmama rağmen tps paketi çalışmadı ne yapmam gerekiyor, neden olabilir, şu anda işte paydos saati acil cevap yazabilirseniz tşk.ederim iyi günler
    bende sorun yok tps auto

Sayfa 10/20 İlkİlk 12345678910111213141516171819 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri