REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: basit uydu bulucu

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart basit uydu bulucu

arkadaşlar bu basit uydu bulucular 15_20 lira arasında değişenler işe yararmı bide nerden temin edebilirim bizim buralarda yok internet siparişinede pek güvenemiyorum ama burdaki arkadaşların yardımı olursa sevinirim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sayfanın üst tarafında reklam veren firmalara bakabilirsiniz.Ama bu işle uğraşıyorsanız biraz daha profesyonel cihaz almanızı tavsiye ederim.Yani en azından 300-400 ytl gözden çıkarmanız lazım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tike® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sayfanın üst tarafında reklam veren firmalara bakabilirsiniz.Ama bu işle uğraşıyorsanız biraz daha profesyonel cihaz almanızı tavsiye ederim.Yani en azından 300-400 ytl gözden çıkarmanız lazım
    usta dediğin yerlere bakarken virüs bulaştırdım yaa çoklu virüs bulaşması dedi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo

Alıntı rewal Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    usta dediğin yerlere bakarken virüs bulaştırdım yaa çoklu virüs bulaşması dedi

Şimdi girdim siteye sorun yok KASPERSKY böyle durumlarda hemen
    uyarı verirdi ama vermedi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

20ytl lik satfinder işimi görüyor ama yinede sen bilirsin. (antenci)de virüs var.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

almısken kalıte alacaksın.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım sana atlanta marka satfınderı öneririm ben kullanıyorum çok memnunum.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

baya ucuz işinizi görür arkadaşımm

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu işle ugrasıyorsan yap kendi uydu bulucusunu al ikinci el sunny yap hem sinyal seviyesini gör hemde görüntü ,kablonun saglam oldugu,dıqc swicleri kontor ettp gir baska uydular bu ben böyle yapıyorum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri