arkadaşlar bu basit uydu bulucular 15_20 lira arasında değişenler işe yararmı bide nerden temin edebilirim bizim buralarda yok internet siparişinede pek güvenemiyorum ama burdaki arkadaşların yardımı olursa sevinirim.
arkadaşlar bu basit uydu bulucular 15_20 lira arasında değişenler işe yararmı bide nerden temin edebilirim bizim buralarda yok internet siparişinede pek güvenemiyorum ama burdaki arkadaşların yardımı olursa sevinirim.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
sayfanın üst tarafında reklam veren firmalara bakabilirsiniz.Ama bu işle uğraşıyorsanız biraz daha profesyonel cihaz almanızı tavsiye ederim.Yani en azından 300-400 ytl gözden çıkarmanız lazım![]()
20ytl lik satfinder işimi görüyor ama yinede sen bilirsin. (antenci)de virüs var.
almısken kalıte alacaksın.
arkadaşım sana atlanta marka satfınderı öneririm ben kullanıyorum çok memnunum.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
bu işle ugrasıyorsan yap kendi uydu bulucusunu al ikinci el sunny yap hem sinyal seviyesini gör hemde görüntü ,kablonun saglam oldugu,dıqc swicleri kontor ettp gir baska uydular bu ben böyle yapıyorum
![]()
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri