REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 16/28 İlkİlk ... 67891011121314151617181920212223242526 ... SonSon
274 sonuçtan 151 ile 160 arası

Konu: FENERBAHÇE yarı finalin direğinden döndü

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı f47xfenerli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    DAKİKA 19 Şampiyonlar Ligi'nde Deivid'in 4 golü var bu akşam Kadıköy'de golü kendi kalesine attı...
    etti 5.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ingiliz basınında yarın manşetler şu olacak fener 3 gol attı maç 2-1 bitti

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    katılıyorum.:45: ..john terry ve carvalho için iyi defans oyuncuları değil dedi maç içinde...e yuh yani...bu kadarda olmaz...
    daha neler var onda neler
    gıcık olmamak elde değil yaa

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı katliam_290 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Fenerbahçe bu maçıda aldı ya yarı finale çıkıcaz inş fenerbahçeye teşekkürler bu sevinci yaşattı için ve tüm fener bahçeyi destekleyenlere fenerli olsun olmasın sonuçta TÜRK takımı ve orda bayragımızı göndere çektiriyo yakışır fenerbahçeme ingilteredede inş bizi sokaga dökücek fenerbahçe.....
    Yarı final baya uzak görünüyor oynanan futbola bakıyorum hiç tatmin edici gelmedi sadece skor sevindiriciydi okadar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

nerede bu adminimiz çok üzüldüm bir yorum bile getirmedi
    ne iş usta chelsea yla yorum yapmayasın forumda anlaşma mı
    yaptın yendik hhhheeeeee

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    chelsea kanatlardan da wright-philips ve joe cole ile iyi gelebiliyo,ancak ballack ve ön libero oynayan o gün her kimse eğer formdaysalar dikinede çok tehlikeli oynuyorlar....forvet hattı zaten çok tehlikeli...f.bahçe defansı bu tip oyuncular karşısında çok fazla hata yapmaya müsait...dolayısıylada f.bahçe için çıkabilecek en tehlikeli rakip çıktı...roma yada schalke olsa daha iyiydi ama şu andaki durum bu....f.bahçenin turu geçme şansı bana göre % 10'dan fazla değil ancak bu futboldur...herşey sahada belli olur...bu turu geçebilirse mucizevi bi işi başarmış olacaklar...geçemezlersede problem yok,rakibin çapı belli,bu noktaya gelmeleri bile zaten muhteşemdi.....

senin bu yorumlarina hastayim %10 heee hahahahahahaha, dedigin hicbiri tutmuyor heheheheh.

stadta uc uc uc uc uc uc diye bagirdik

fenerbahce artik bu samp liginde her takimla kafa kafaya oynar ,yeterki kendi kalemize atmiyalim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zabataygatör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    senin bu yorumlarina hastayim %10 heee hahahahahahaha, dedigin hicbiri tutmuyor heheheheh.

stadta uc uc uc uc uc uc diye bagirdik

fenerbahce artik bu samp liginde her takimla kafa kafaya oynar ,yeterki kendi kalemize atmiyalim
    TOSUNUM sen kendinle didişecek adam arıyosun ancak sana uymam ben...hadi var git yoluna....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

TOSUNUM sen kendinle didişecek adam arıyosun ancak sana uymam ben...hadi var git yoluna....

bak tosuncuk feneri cekemiyorsan anten taktir baska bisey demiyorum

fazla atmadan

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tebrikler Fenerbehçe

Kullanıcı Bilgi Menüsü

birbirimize nezaketsizlik etmyelim arkadaşlar bursaı tam bir kardeşlik
    yeri yani spor görüşlerimizi paylaşıyoruz burada herkes fikrini düşüncesini
    belirtir öyle veya böyle selamlar

Sayfa 16/28 İlkİlk ... 67891011121314151617181920212223242526 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri