REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 27/28 İlkİlk ... 2171819202122232425262728 SonSon
274 sonuçtan 261 ile 270 arası

Konu: FENERBAHÇE yarı finalin direğinden döndü

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Çok geçmiş olsun Fenerli arkadaşlar. Gelecek yıl hep beraber olsun, hayırlu olsun. Üzüldüm valla şu ingilizin takozlarını ellerinden kaçırdıklarını. Adamlar top oynamak yerine resmen takozluk yaptılar. Neyse gelecek yıla tüm hevesler.
    Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

geçmiş olsun.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

güzel oynadık ama istediğimizi ele getiremedik bizim buraya kadar gelememiz bile iyi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umuter Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    valla chelsea pek te öyle adına yakışır bir futbol oynamadı ama malesef futbol işte böyle neticeye ve şansa bakıyo tebrikler fenerbahçe
    SANA katılıyom arkadaşım ne yapalım buraya kadarmış..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

GEÇMİŞ OLSUN FENERBAHÇELİ KARDEŞLER KAYSERİ MAÇINA BENZEMİYOR DEĞİLMİ NE DİYELİM 2 .3 MAÇLA AVRUPA KRALI OLUNMUYORMUŞ NEYMİŞ DAHA ÇOK ZAMAN LAZIMMIŞ NEYSE GEŞMİŞ OLSUN

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı asilhan_35 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    GEÇMİŞ OLSUN FENERBAHÇELİ KARDEŞLER KAYSERİ MAÇINA BENZEMİYOR DEĞİLMİ NE DİYELİM 2 .3 MAÇLA AVRUPA KRALI OLUNMUYORMUŞ NEYMİŞ DAHA ÇOK ZAMAN LAZIMMIŞ NEYSE GEŞMİŞ OLSUN
    lütfen kıskanmayalım avrupanın kralı olduğumuz günlerde gelecek hemde yakın zamanda gelecek asilhan_35

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bir Beşiktaşlı olarak Fenerbahçe'yi kutluyorum göstermiş olduğu üstün gayret ve başarıları takdire şayandır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende bir galata saray lı olarak fenerbahçe nin yarı finale çıkmasını isterdim ama maesef olmadı çok yazık oldu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı asilhan_35 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

bak arkadasim biz chealsiye kolay lokma olmadik,sizin gibi 5 yemedik. istanbulda 2 gol attik,devid kendi kalesine atmasaydi o sonucla uzatmaya giderdi..bukadar kiskanc olma saygi goster .

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tebrikler demiyorum fenere. çünkü maçın ikinci yarısında chelsea hiçte iyi bir futbol oynamadı. Fenere gol pozisyonu yaratmadı değil fener kendi pozisyon yaratamadı. utanç verici bir maç oldu. istanbulda ilk yarıdaki chelsea olarak oynasaydı rakip ozaman derdimki tamam yenildik. ama karşımızda öle bi takım yoktu. alex ve m. aurelio deivid sahada hiç yoktu. gökhan iyiydi. uğur boral maça ilk 11de başlamalıydı. sadece kaleci volkana tebrikler diyorum. 3 - 4 tane net gol kurtardığı için. dun akşamki çelsi bizim ligimizdeki kume düşmeme mucadelesi veren takımlarımızın ortaya koyduğu futbol kadar oynayamadı... Yazık.. !!

Sayfa 27/28 İlkİlk ... 2171819202122232425262728 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri