Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/28 İlkİlk 1234567891011121314 ... SonSon
274 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: FENERBAHÇE yarı finalin direğinden döndü

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben fenerbahçeme güveniyorum bir önceki turdada işimizin zor olduğu söyleniyordu şimdi yine aynı teraneler şanslar eşit maç 0-0 başlıyor..haydi fenerim dök bizi sokaklara sana güveniyoruz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ah be fenerim ahhhh
    neyse hayırlı olsun tüm ül***e
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bır zamanlar nasıl gs ıle bjk yendıyse fenerımızde yenemez dıye bır kaydı yok.encok su anelkayı mors etsek baska hıcbırsey ıstemem.saygılar.yolun acık olsun kanaryam.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha ^^fenerbahcemizin Rakibi ;chelse Gorusleriniz^^

KURADAN INGILTERE PRIMIERE LIGINDEN CHELSE CIKMISTIR.ANELKANIN COK ISTEDIGI ESLEME BU:SIZCE IYI BIR ESLESME OLDUMU?ILK MAC KADIKOY SUKRU SARAC OGLUNDA(TURK CEHENNEMI)'NDE;AVRUPANIN KRALI FENERIMIZ ILK MACINI BU BUYUK TARAFTAR DESTEGIYLE ALACAKTIR.BEN BUNA INANIYORUM.SIZLERDE INANIYORMUSUNUZ..!:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

biz her takımımıza inanırız ama ne durumda nelere karşı çeyrek finale çıktığımızı bilmek gerekir. eğer futbolcularımız inanırsa ve zico tuaf bir şeyler yapmazsa bence yarı finale çıkarız.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hocam katılıyorum.ama zıco nun duru futbolcularının gozune bakarak bıseylerı anlatması sankı i.tatlıses gıbı orkestra ıle gozuyle bıseyler anlatıyor.inanmak onemlı bence.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Konular birleştirildi...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Edu ve Lugano nasıl Kanoute ve Fabiano yu kilitlediyse Anelka ,Drogba ve Shewchenko yu da oynattırmayacaklar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben sevilla yı eledikten sonra Fenerbahçe den çok ümitlendim.İnşallah hayal kırıklığına ugramayız.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

EDU Konya Maçından sonra CHELSEA ile ilgili;
    Rakip takım da Drogba, Shevchenko, Anelka gibi çok tehlikeli oyuncular var. Bu oyuncular en ufak hatayı gole çevirebilir. Bu oyuncuları NÖTRLERSEK başarı gelir" diye konuştu.

Sayfa 4/28 İlkİlk 1234567891011121314 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri