REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 15/28 İlkİlk ... 5678910111213141516171819202122232425 ... SonSon
274 sonuçtan 141 ile 150 arası

Konu: FENERBAHÇE yarı finalin direğinden döndü

Kullanıcı Bilgi Menüsü

fener muhteşem bi iş başardı.. ..rakip çok güçlü...ilk 60 dk. fener top yüzü görmedi neredeyse...ancak futbolun 90 dk savaşmak olduğu gerçeği bir kez daha görüldü...bu galibiyet çok önemli ve değerli.....umarım londra'da da şans fenerin yanında olur...çünkü gerçekten çok ihtiyacı olacak...tekrar söylüyorum...rakip çok güçlü ve fener bu takımı elerse mucizevi bir iş yapmış olacak...selametle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kaant288 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Mükemmelmiyiz ne!!!
    oyleyiz zannederim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

fenerbahçeyi tebrik ederim başarısından dolayı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ne dediyese o işte zafer

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı f47xfenerli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    o günkü duruma göre değişir inanmak ve ter dökmek neden olmasın
    ben net söylemiştim fener sevilla yı geçerse finale kadar yolu var
    demiştim 30 senedir futbol sempatizanıyım net söyliyorum fenerin
    finale kadar yolu var olacak bu iş olacak
    Alıntı f47xfenerli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    2 Nisan 2008 Çarşamba... Bu tarihe çok iyi bakın. Yeni bir destanın yazılacağı tarihtir bu. Sarıları giydik, yollara düştük çünkü... Şimdi çıldırma vaktidir, şimdi zafer vaktidir.
    söylemeye çalıştığım buydu inşallah allahım mahçup etmesin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    içimden bi ses diyorki deivid yine maçın kilit adamı olacak. umarım iyi ve zevkli bir maç olur.
    kendimden alıntı ;

içimdeki ses dedi. bu iş deividte bitecek diye. dışarda izledim maçı. brir Türk olarak çok sevindim. ilk 30 - 35 dk Chelsea tek kale oynasada geri kalan dkları %50 - % 50 paylaştık. ve sonucu DEİVİD belirledi. mükemmel oynamasa fener iyi oynadı. aldı maçı. TEBRİKLER FENERBAHÇE. !!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı HCakir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu akşam bütün goller fenerden..
    AYNEN bütün goller fenerden. drogba bu zaman kadar hiç böle adam adama pres görmemiştir. iyi tuttular drogbayı..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sevgili futbolseverler bi kampanya yapsakta şu ilker yasinden kurtulmanın bi yolunu bulsak senelerdir kahretti bizi şimdi yorumda yapıyor...
    1 0 ken tu kaka fener.2 1 ken ben demiştim )
    mılyonlara yorum yapıyosun insan bi moralli konuşur yav bu ne zaten kasım kasım kasılıyoruz )

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ben geldim arkadaşlar. İlk yorumum fb buraya kadar sanırım orta sahayı gecemedik
    herkes öle düşündü. ama demekki bu ra ya kadar değilmiş. tebrikler..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı dangermobil Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sevgili futbolseverler bi kampanya yapsakta şu ilker yasinden kurtulmanın bi yolunu bulsak senelerdir kahretti bizi şimdi yorumda yapıyor...
    1 0 ken tu kaka fener.2 1 ken ben demiştim )
    mılyonlara yorum yapıyosun insan bi moralli konuşur yav bu ne zaten kasım kasım kasılıyoruz )
    katılıyorum.:45: ..john terry ve carvalho için iyi defans oyuncuları değil dedi maç içinde...e yuh yani...bu kadarda olmaz...

Sayfa 15/28 İlkİlk ... 5678910111213141516171819202122232425 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri