tebrikler fenerbahçem
turu geçicez inþallah...
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
tebrikler fenerbahçem
turu geçicez inþallah...
burdan sölicemde desteklemeyen arkadaþlarda havadan atýp tutmasýn lütfen 2maçta 10 yer 20 yer rezil olur gibi sözler yakýþmýyo buraya artýk havadan sýkmayýn saygý gösterin sanýrým hazýmsýzlýk sorunu var fenerin baþarýsýný hazmedemiyo bir kýsým arkadaþlar neyse biz baþarýlarýmýzý arttýralýmda onlarda saygý gösterirler umarým sonuçta seneye bizim aldýmýz puanlarla gidicekler avrupaya biz yendimizde diger takýmlarýmýzada yarýyo.dýþarýda olsun destekleyin havaalanýna gidenler gibi olmayýn.....
Bir FENER KLASÝÐÝ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
fener muhteþem bi iþ baþardý....rakip çok güçlü...ilk 60 dk. fener top yüzü görmedi neredeyse...ancak futbolun 90 dk savaþmak olduðu gerçeði bir kez daha görüldü...bu galibiyet çok önemli ve deðerli.....umarým londra'da da þans fenerin yanýnda olur...çünkü gerçekten çok ihtiyacý olacak...tekrar söylüyorum...rakip çok güçlü ve fener bu takýmý elerse mucizevi bir iþ yapmýþ olacak...selametle
Ýþte futbolun EFENDÝLERÝ bizede bu yakýþýrrrr
Mükemmelmiyiz ne!!!![]()
fenerbahçeyi tebrik ederim baþarýsýndan dolayý
ne dediyese o iþte zafer
sevgili futbolseverler bi kampanya yapsakta þu ilker yasinden kurtulmanýn bi yolunu bulsaksenelerdir kahretti bizi þimdi yorumda yapýyor...
1 0 ken tu kaka fener.2 1 ken ben demiþtim)
mýlyonlara yorum yapýyosun insan bi moralli konuþur yav bu ne zaten kasým kasým kasýlýyoruz)
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri