Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Bir Beþiktaþlý olarak Fenerbahçe'yi kutluyorum göstermiþ olduðu üstün gayret ve baþarýlarý takdire þayandýr.
bende bir galata saray lý olarak fenerbahçe nin yarý finale çýkmasýný isterdim ama maesef olmadý çok yazýk oldu
tebrikler demiyorum fenere. çünkü maçýn ikinci yarýsýnda chelsea hiçte iyi bir futbol oynamadý. Fenere gol pozisyonu yaratmadý deðil fener kendi pozisyon yaratamadý. utanç verici bir maç oldu. istanbulda ilk yarýdaki chelsea olarak oynasaydý rakip ozaman derdimki tamam yenildik. ama karþýmýzda öle bi takým yoktu. alex ve m. aurelio deivid sahada hiç yoktu. gökhan iyiydi. uður boral maça ilk 11de baþlamalýydý. sadece kaleci volkana tebrikler diyorum. 3 - 4 tane net gol kurtardýðý için. dun akþamki çelsi bizim ligimizdeki kume düþmeme mucadelesi veren takýmlarýmýzýn ortaya koyduðu futbol kadar oynayamadý... Yazýk.. !!
seneye gorusuruz grurla oynadýk sansla degýl.gecmýs olunacak ta býrsey yok.avrupa sýralamasýnda kýmýn hangý basamakta oldugu acýkca bellý.saygýlar.
"Porto Fener'i evine gönderdi"
![]()
Porto'nun maça hýzlý baþladýðýný ve 2 dakika içinde bulduðu gollerle rahatladýðýný, ancak Fenerbahçe'nin bu sezonki en önemli transferi Guiza'nýn attýðý golle umutlandýðýna deðinildi. Sarý lacivertlilerin 2. yarýda önemli pozisyonlar yakaladýðýný ancak bunlarý deðerlendirmediðini yazan UEFA, son dakikalarda gelen golle Portekiz temsilcisinin 3 puana ulaþtýðýný belirtti
Eski konuya anca mazi denir!!!
Konu Kapanmýþtýr!!!
selametle
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
Ýþte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
senin gibi yazanlar olduðu sürece ortam daha çoook gerilir.herkes fikrini kurallar çerçevesinde belirtebilir onun için ben 2 maçý da chelsea'nin kazanacaðýný düþünüyorum hatta iddaa da aynen öyle oynayacaðým diðerleri de farklý düþünebilir saygý duymak lazým. bu arada takým adlarýný bilerek yanlýþ yazmak forum kurallarýna aykýrý deðil mi?
Konu pencere77 tarafýndan (17-03-2008 Saat 22:12 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: alýntý silindi
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri