ah be fenerim ahhhh
neyse hayýrlý olsun tüm ül***e
selametle
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
ah be fenerim ahhhh
neyse hayýrlý olsun tüm ül***e
selametle
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
Ýþte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
býr zamanlar nasýl gs ýle bjk yendýyse fenerýmýzde yenemez dýye býr kaydý yok.encok su anelkayý mors etsek baska hýcbýrsey ýstemem.saygýlar.yolun acýk olsun kanaryam.
KURADAN INGILTERE PRIMIERE LIGINDEN CHELSE CIKMISTIR.ANELKANIN COK ISTEDIGI ESLEME BU:SIZCE IYI BIR ESLESME OLDUMU?ILK MAC KADIKOY SUKRU SARAC OGLUNDA(TURK CEHENNEMI)'NDE;AVRUPANIN KRALI FENERIMIZ ILK MACINI BU BUYUK TARAFTAR DESTEGIYLE ALACAKTIR.BEN BUNA INANIYORUM.SIZLERDE INANIYORMUSUNUZ..!:45:
biz her takýmýmýza inanýrýz ama ne durumda nelere karþý çeyrek finale çýktýðýmýzý bilmek gerekir. eðer futbolcularýmýz inanýrsa ve zico tuaf bir þeyler yapmazsa bence yarý finale çýkarýz.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.
hocam katýlýyorum.ama zýco nun duru futbolcularýnýn gozune bakarak býseylerý anlatmasý sanký i.tatlýses gýbý orkestra ýle gozuyle býseyler anlatýyor.inanmak onemlý bence.
Konular birleþtirildi...
Edu ve Lugano nasýl Kanoute ve Fabiano yu kilitlediyse Anelka ,Drogba ve Shewchenko yu da oynattýrmayacaklar.
Ben sevilla yý eledikten sonra Fenerbahçe den çok ümitlendim.Ýnþallah hayal kýrýklýðýna ugramayýz.
EDU Konya Maçýndan sonra CHELSEA ile ilgili;
Rakip takým da Drogba, Shevchenko, Anelka gibi çok tehlikeli oyuncular var. Bu oyuncular en ufak hatayý gole çevirebilir. Bu oyuncularý NÖTRLERSEK baþarý gelir" diye konuþtu.
burda 4 atarsak orda iþimiz kolay![]()
![]()
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri