Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 15/28 ÝlkÝlk ... 5678910111213141516171819202122232425 ... SonSon
274 sonuçtan 141 ile 150 arasý

Konu: FENERBAHÇE yarý finalin direðinden döndü

Kullanýcý Bilgi Menüsü

fener muhteþem bi iþ baþardý.. ..rakip çok güçlü...ilk 60 dk. fener top yüzü görmedi neredeyse...ancak futbolun 90 dk savaþmak olduðu gerçeði bir kez daha görüldü...bu galibiyet çok önemli ve deðerli.....umarým londra'da da þans fenerin yanýnda olur...çünkü gerçekten çok ihtiyacý olacak...tekrar söylüyorum...rakip çok güçlü ve fener bu takýmý elerse mucizevi bir iþ yapmýþ olacak...selametle

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý kaant288 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Mükemmelmiyiz ne!!!
    oyleyiz zannederim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

fenerbahçeyi tebrik ederim baþarýsýndan dolayý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ne dediyese o iþte zafer

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý f47xfenerli Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    o günkü duruma göre deðiþir inanmak ve ter dökmek neden olmasýn
    ben net söylemiþtim fener sevilla yý geçerse finale kadar yolu var
    demiþtim 30 senedir futbol sempatizanýyým net söyliyorum fenerin
    finale kadar yolu var olacak bu iþ olacak
    Alýntý f47xfenerli Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    2 Nisan 2008 Çarþamba... Bu tarihe çok iyi bakýn. Yeni bir destanýn yazýlacaðý tarihtir bu. Sarýlarý giydik, yollara düþtük çünkü... Þimdi çýldýrma vaktidir, þimdi zafer vaktidir.
    söylemeye çalýþtýðým buydu inþallah allahým mahçup etmesin

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý BasriMutaf Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    içimden bi ses diyorki deivid yine maçýn kilit adamý olacak. umarým iyi ve zevkli bir maç olur.
    kendimden alýntý ;

içimdeki ses dedi. bu iþ deividte bitecek diye. dýþarda izledim maçý. brir Türk olarak çok sevindim. ilk 30 - 35 dk Chelsea tek kale oynasada geri kalan dklarý %50 - % 50 paylaþtýk. ve sonucu DEÝVÝD belirledi. mükemmel oynamasa fener iyi oynadý. aldý maçý. TEBRÝKLER FENERBAHÇE. !!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý HCakir Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Bu akþam bütün goller fenerden..
    AYNEN bütün goller fenerden. drogba bu zaman kadar hiç böle adam adama pres görmemiþtir. iyi tuttular drogbayý..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sevgili futbolseverler bi kampanya yapsakta þu ilker yasinden kurtulmanýn bi yolunu bulsak senelerdir kahretti bizi þimdi yorumda yapýyor...
    1 0 ken tu kaka fener.2 1 ken ben demiþtim )
    mýlyonlara yorum yapýyosun insan bi moralli konuþur yav bu ne zaten kasým kasým kasýlýyoruz )

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Kosavalý® Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Ben geldim arkadaþlar. Ýlk yorumum fb buraya kadar sanýrým orta sahayý gecemedik
    herkes öle düþündü. ama demekki bu ra ya kadar deðilmiþ. tebrikler..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý dangermobil Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    sevgili futbolseverler bi kampanya yapsakta þu ilker yasinden kurtulmanýn bi yolunu bulsak senelerdir kahretti bizi þimdi yorumda yapýyor...
    1 0 ken tu kaka fener.2 1 ken ben demiþtim )
    mýlyonlara yorum yapýyosun insan bi moralli konuþur yav bu ne zaten kasým kasým kasýlýyoruz )
    katýlýyorum.:45: ..john terry ve carvalho için iyi defans oyuncularý deðil dedi maç içinde...e yuh yani...bu kadarda olmaz...

Sayfa 15/28 ÝlkÝlk ... 5678910111213141516171819202122232425 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri