Teþekkur: 0
Beðeni: 0
ortamý germeyin gs li bjk li arkadaþlar inþ bu turu geçeriz inþ futbol bu ne olacaðý belli olmaz sizde ahmet çakara dönersiniz bikini giymeyin![]()
neyapsan bos,basariya giden yolda kiskananlar cok oluyor adamin duygularina kelepce vuramazsinya....kiskanclik iste,biraz eziklik bu sevinc gosterilerinin yaninda kendilerini uvey evlet hissetmislerdir,hor gormemek lazim oturup sakin bi sekilde anlatmak lazim yoksa holiganlik yapiyorlar ortaligi yikiyorlar![]()
senin gibi yazanlar olduðu sürece ortam daha çoook gerilir.herkes fikrini kurallar çerçevesinde belirtebilir onun için ben 2 maçý da chelsea'nin kazanacaðýný düþünüyorum hatta iddaa da aynen öyle oynayacaðým diðerleri de farklý düþünebilir saygý duymak lazým. bu arada takým adlarýný bilerek yanlýþ yazmak forum kurallarýna aykýrý deðil mi?
Konu pencere77 tarafýndan (17-03-2008 Saat 23:12 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: alýntý silindi
chelsea çok sert bi rakip...iþi zor fenerin...schalke falan daha iyi olurdu....
Bence þanslý kura oldu
bence en dengesiz takým cýktý cýka cýka ne yapacagý belli olmayan bir takým bakarsanýz tarihine fenerbahceden daha kötü hic bir baþarýsý yok topu topu ingilterede iki kere þampiyonlugu var ondan once bir kere real madridi elemiþ onun dýþýnda diþe deger bir baþarýsý yok ancak kadroya bakarsan tam bir ölüm makinesi iþte bu ölüm makinesi calýþacakmý yoksa duracakmý inþallah dengesiz gününde yakalarýz ve biz onlarýn canýna okuruz....
chelsea kanatlardan da wright-philips ve joe cole ile iyi gelebiliyo,ancak ballack ve ön libero oynayan o gün her kimse eðer formdaysalar dikinede çok tehlikeli oynuyorlar....forvet hattý zaten çok tehlikeli...f.bahçe defansý bu tip oyuncular karþýsýnda çok fazla hata yapmaya müsait...dolayýsýylada f.bahçe için çýkabilecek en tehlikeli rakip çýktý...roma yada schalke olsa daha iyiydi ama þu andaki durum bu....f.bahçenin turu geçme þansý bana göre % 10'dan fazla deðil ancak bu futboldur...herþey sahada belli olur...bu turu geçebilirse mucizevi bi iþi baþarmýþ olacaklar...geçemezlersede problem yok,rakibin çapý belli,bu noktaya gelmeleri bile zaten muhteþemdi.....
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri