Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 16/28 ÝlkÝlk ... 67891011121314151617181920212223242526 ... SonSon
274 sonuçtan 151 ile 160 arasý

Konu: FENERBAHÇE yarý finalin direðinden döndü

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý f47xfenerli Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    DAKÝKA 19 Þampiyonlar Ligi'nde Deivid'in 4 golü var bu akþam Kadýköy'de golü kendi kalesine attý...
    etti 5.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ingiliz basýnýnda yarýn manþetler þu olacak fener 3 gol attý maç 2-1 bitti

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý bulletfromhell Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    katýlýyorum.:45: ..john terry ve carvalho için iyi defans oyuncularý deðil dedi maç içinde...e yuh yani...bu kadarda olmaz...
    daha neler var onda neler
    gýcýk olmamak elde deðil yaa

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý katliam_290 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Fenerbahçe bu maçýda aldý ya yarý finale çýkýcaz inþ fenerbahçeye teþekkürler bu sevinci yaþattý için ve tüm fener bahçeyi destekleyenlere fenerli olsun olmasýn sonuçta TÜRK takýmý ve orda bayragýmýzý göndere çektiriyo yakýþýr fenerbahçeme ingilteredede inþ bizi sokaga dökücek fenerbahçe.....
    Yarý final baya uzak görünüyor oynanan futbola bakýyorum hiç tatmin edici gelmedi sadece skor sevindiriciydi okadar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

nerede bu adminimiz çok üzüldüm bir yorum bile getirmedi
    ne iþ usta chelsea yla yorum yapmayasýn forumda anlaþma mý
    yaptýn yendik hhhheeeeee

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý bulletfromhell Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    chelsea kanatlardan da wright-philips ve joe cole ile iyi gelebiliyo,ancak ballack ve ön libero oynayan o gün her kimse eðer formdaysalar dikinede çok tehlikeli oynuyorlar....forvet hattý zaten çok tehlikeli...f.bahçe defansý bu tip oyuncular karþýsýnda çok fazla hata yapmaya müsait...dolayýsýylada f.bahçe için çýkabilecek en tehlikeli rakip çýktý...roma yada schalke olsa daha iyiydi ama þu andaki durum bu....f.bahçenin turu geçme þansý bana göre % 10'dan fazla deðil ancak bu futboldur...herþey sahada belli olur...bu turu geçebilirse mucizevi bi iþi baþarmýþ olacaklar...geçemezlersede problem yok,rakibin çapý belli,bu noktaya gelmeleri bile zaten muhteþemdi.....

senin bu yorumlarina hastayim %10 heee hahahahahahaha, dedigin hicbiri tutmuyor heheheheh.

stadta uc uc uc uc uc uc diye bagirdik

fenerbahce artik bu samp liginde her takimla kafa kafaya oynar ,yeterki kendi kalemize atmiyalim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý zabataygatör Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    senin bu yorumlarina hastayim %10 heee hahahahahahaha, dedigin hicbiri tutmuyor heheheheh.

stadta uc uc uc uc uc uc diye bagirdik

fenerbahce artik bu samp liginde her takimla kafa kafaya oynar ,yeterki kendi kalemize atmiyalim
    TOSUNUM sen kendinle didiþecek adam arýyosun ancak sana uymam ben...hadi var git yoluna....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

TOSUNUM sen kendinle didiþecek adam arýyosun ancak sana uymam ben...hadi var git yoluna....

bak tosuncuk feneri cekemiyorsan anten taktir baska bisey demiyorum

fazla atmadan

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Tebrikler Fenerbehçe

Kullanýcý Bilgi Menüsü

birbirimize nezaketsizlik etmyelim arkadaþlar bursaý tam bir kardeþlik
    yeri yani spor görüþlerimizi paylaþýyoruz burada herkes fikrini düþüncesini
    belirtir öyle veya böyle selamlar

Sayfa 16/28 ÝlkÝlk ... 67891011121314151617181920212223242526 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri