REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
14 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: 12.03.a5 stream menü absat ok biss ok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart 12.03.a5 stream menü absat ok biss ok

en sonunda 12.03.a5 şasesinede stream menü buldum

burdan indirebilirsiniz Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

atmUP usr le yükleyiniz btm yazılımıdır güncel softcam ve kke yükleyiniz Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Konu cemfrozen tarafından (24-03-2008 Saat 14:33 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu 12.03 te tps au yapmaz ki bu yazılım
    Dreambox 8000 HD PVR

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu 12.03 te tps au degılse ne ıse yarar .yardım lutfen..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazılım şuan itibarıyla hiç bir işe yaramaz çunku yazılım tarihi olarak 04.08.2006 görünüyor
    ve yazılım btm yazımıdır ve hemco menudur yanı streamla alakası yoktur yukarda bahsedilen absat saten normal eski yazılım ile izlenebiliyor bisslerde ise sadece 1 kanalın kodları var diğerleri eski kodlar geçersizdir yazılımın emu versiyonu 5.8.139 dur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu yazılım amacı eskı menulerden sıkılanlar içindir gücel kke yüklersenız tps hariç hepsini seyredebılırsınız zaten kaonun yenı yazılımıda yüklesenız aynı seylerı yapacak (hemco ile stream menu arasında ne fark var savas arkadasım)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cemfrozen Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu yazılım amacı eskı menulerden sıkılanlar içindir gücel kke yüklersenız tps hariç hepsini seyredebılırsınız zaten kaonun yenı yazılımıda yüklesenız aynı seylerı yapacak (hemco ile stream menu arasında ne fark var savas arkadasım)
    tamam ben bişi demıyorum ama yazılım btm onuda belirtırseniz ıyı olur yukleme atmup serısı loaderlerle yukllenecek onuda ilk mesaja yazarsınız iyi olur kolay gelsın sevgiler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cemfrozen Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    en sonunda 12.03.a5 şasesinede stream menü buldum

burdan indirebilirsiniz Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Absat bu yazılımla açmaz,günlük k_eylerin yazılıma eklenmesi lazım bu işlemi hergün tekrarlayıp günlük k_eylerle absat izlersiniz..

TV8 & Fox kanallarını açabilir, 12.03.a5 modellerde sunny yazılımdan sıkılanlar yükleyebilir.. Yazılımı bizlerle paylaştığınız için teşekkurler.. (Kesinlikle Tps au yazmaz.)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaslar 12.03.a5 classico tps outo diye bi yazılım buldum yazılımı receivere attım ama butun kanallarda no av hatası veriyo benım bıldıgım classico yazılımı 12.03.a5 e modulu iptal etmeden olmuyor bu konuda bılgı verırmısınız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaslar 12.03.a5 classico tps outo diye bi yazılım buldum yazılımı receivere attım ama butun kanallarda no av hatası veriyo benım bıldıgım classico yazılımı 12.03.a5 e modulu iptal etmeden olmuyor bu konuda bılgı verırmısınız

12.03.A5 cihaza KaonTeam Classico yazılımı olmaz,modülü iptal etmeniz lazım aksi takdirle şekildeki gibi no/av verir..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Premiere @ Astra 19,2E ve mcm top açan yazılım varmı acaba arkadaslar

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri