Konu cemfrozen tarafından (24-03-2008 Saat 14:33 ) değiştirilmiştir.
bu 12.03 te tps au yapmaz ki bu yazılım
Dreambox 8000 HD PVR
bu 12.03 te tps au degılse ne ıse yarar .yardım lutfen..
yazılım şuan itibarıyla hiç bir işe yaramaz çunku yazılım tarihi olarak 04.08.2006 görünüyor
ve yazılım btm yazımıdır ve hemco menudur yanı streamla alakası yoktur yukarda bahsedilen absat saten normal eski yazılım ile izlenebiliyor bisslerde ise sadece 1 kanalın kodları var diğerleri eski kodlar geçersizdir yazılımın emu versiyonu 5.8.139 dur
bu yazılım amacı eskı menulerden sıkılanlar içindir gücel kke yüklersenız tps hariç hepsini seyredebılırsınız zaten kaonun yenı yazılımıda yüklesenız aynı seylerı yapacak (hemco ile stream menu arasında ne fark var savas arkadasım)
Absat bu yazılımla açmaz,günlük k_eylerin yazılıma eklenmesi lazım bu işlemi hergün tekrarlayıp günlük k_eylerle absat izlersiniz..
TV8 & Fox kanallarını açabilir, 12.03.a5 modellerde sunny yazılımdan sıkılanlar yükleyebilir.. Yazılımı bizlerle paylaştığınız için teşekkurler.. (Kesinlikle Tps au yazmaz.)
arkadaslar 12.03.a5 classico tps outo diye bi yazılım buldum yazılımı receivere attım ama butun kanallarda no av hatası veriyo benım bıldıgım classico yazılımı 12.03.a5 e modulu iptal etmeden olmuyor bu konuda bılgı verırmısınız
Premiere @ Astra 19,2E ve mcm top açan yazılım varmı acaba arkadaslar
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri