REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: Dreambox 500 s

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Dreambox 500 s

arkadaşlar bugün cihazı aldım yani ilk kez kullanıcam çok karışık geldi cihazda hiç bir şey yüklü değil ingilizce menü. ben newcamd server kullanıyorum ben bu cihaza sırasıyla neler yüklemem lazım gemini nedir yazılımmı tps leri açıyomu
    yani cihazı yanlış birşey yapıpta bozmak istemiyorun neler yapmam yüklemem lazım yardımlarınızı bekliyorum tşk..ler:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım server ayarı kolay cihazına ilk olarak bir image yüklemen lazım gemini-nabilo veya nemesis olabilir. şu ana için bazı arlkadaşların hazırlamış olduğu ccam lı backuplar bunlarla tps çözmekte.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım server ayarı kolay cihazına ilk olarak bir image yüklemen lazım gemini-nabilo veya nemesis olabilir. şu ana için bazı arlkadaşların hazırlamış olduğu ccam lı backuplar bunlarla tps çözmekte.
    volkan bey image rs32 ile mi yüklücem backup ne dir yükleme programı
    ben next kullanıyodum o kolaydı wsp ile server izliyodum en son gemini de kanal listeleri de varmı kusura bakma baya karışık ilk ne yapmam lazım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım image yi dreamup la rs232 ile yüklenir back up eternet veya rs 232 ile yüklenir şu an vaktim olsa daha fazlsını yapardım ama şu an dosya indirmeye vaktim yok.dream bölümünde bir göz gezdirip ve googlede araştırma yaparsnız kolayca öğrenirsiniz basit.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tamam arkadaşım tşk..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar forumda yardım acil vs gibi başlıklar acmak kurallar geregi yasak konu acarken konun icerigi ile ilgili olsun saygılar...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri