REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: sat 4450 fta program yükleme hatası

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart sat 4450 fta program yükleme hatası

arkadaşlar ben 4450 fta ön paneli display li program atınca tv ekranın da 14 ten geriye sayım başlıyor ve e03 hata veriyor bir türlü yükleme yapamadım bilgi verir seniz sevinirim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yükleme loderinde sağa tıkla özelliklere gir uyumluluktan uyumluluk modunu windovs 98 yap.kolay gelsin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kunduz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar ben 4450 fta ön paneli display li program atınca tv ekranın da 14 ten geriye sayım başlıyor ve e03 hata veriyor bir türlü yükleme yapamadım bilgi verir seniz sevinirim
    Özellikler uyumluluk modu da netice vermez ise Loaderi ve yazılımı klasörden Masa üstüne çıkart masaüstünden at
    Saygılar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kunduz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu linke bakınız.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar ilginize çok teşekkürler benim bilgisayar çift çekirdekli vista yüklü adakoğlu ustanın dediği gibi yaparsam sanırım sorun çözülecek diğer cevapları daha önce denedim sorun devam ediyor hepinize saygılar kolay gelsin tekrar teşekkür ederim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar vista programa göre ustanın verdiği linkteki ayarları yapınca sorun kalmadı gayet güzel yükleme yapılıyor. herkeze çok teşekkürler.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri