üstatlar yer kayseri 100 lük canak merkez astra yanına hotbırd taktım onun yanına siriüs taktım thoru nasıl bulacam yardım edermsiniz bulabilirmiyim aşagı yukarı sag sol nereye
üstatlar yer kayseri 100 lük canak merkez astra yanına hotbırd taktım onun yanına siriüs taktım thoru nasıl bulacam yardım edermsiniz bulabilirmiyim aşagı yukarı sag sol nereye
yer bodrum ben ayrı bir çanakla aldım thoru tek çanakla thaor biraz zor galiba
arkdaşım dereceyi biliosun biraz mantığını çalıştır. bunu denemden anlayamazsın.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
Benim merkez astra sol yanında hotbirt onun yanında sirius olarak sorunsuz çalışıyor.Thoru bu sistemde biraz zor bulursun ayrı bir antende dene bence ben öyle yaptım sinyal seviyeside çok zayıf zaten...
Thor uydusunu bu uydularla beraber zor değil hiç alamazsın boşuna uğraşma
Selam arkadas Ben Almanyadan yaziyorum kendim Satelit Takma isleriyle ugrasiyorum bizde oluyor Türkiyeyi tam bilmiyorum ama mantiken olmasi lazim yalniz Türkiyedeki satelit alicilari genelde patates baski ben sahsen Türkiyeden gelen canaklari test ettim yetmislik canak gibi sinyali var ama canak gercekten iyiyse olmasi lazim sadece canagin ucuna taktigin yani lnb,leri siraladigin ismini bilmiyorum cubugun diyelim yaklasik 40Cm uzunlugunda olmasi lazim normalde satelitler Dogu dan Batiya dogru sirali mesala (19,2 derece Astra Dogu 13derece Hotbird 7 Derece Eultelsat)-1 derece Bati yani aradaki derece farki 18,2 derece buda su anlama geliyor 40 Cm cubukla alabilirsin lnb,leri siralarken Antenin önünden bakinca Sol tarafa Astra 19,2 derece ayarla en Sag tarafa 1 derece Bati Thor Satelitini ayarla umarim yardimci olmusumdur kolay gelsin ismail keskin
slm arkadaşım hotbird i merkez yap soluna astra yı sağına da sirius ve thor u ayarla oluyor
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri