REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Turkiyede Kriz Yaşanabilirmi?

Katılımcı sayısı
806. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

513 63.65%
  • Hayır

293 36.35%
Sayfa 10/15 İlkİlk 123456789101112131415 SonSon
145 sonuçtan 91 ile 100 arası

Konu: Turkiyede Kriz Yaşanabilirmi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ülkemizde kriz yok ama kriz yaşamak için bazı kimseler ellerinden gelen gayreti göstermekten kaçınmıyor.burası TÜRKİYE başka TÜRKİYE yok.
    ülkemizin kıymeti bilelim.yurtdışı piyasalar ekonomik yönden sallantıda,buna ragmen bizim piyasalar dimdik ayakta ama bunu değiştirmek isteyenler var,bunlara fırsat vermeyelim.ülkem,ze sahip çıkalım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

insanların suratına bakın ca bir şeyler yazıyor okuyanınız olmadımı ben okudum
    ne olacak bizim halimiz her şey pahalı iş yok patlamaya hazır birer bomba gibi dolaşıyorlar
    bunun anlamı nedir kirizzzzzzz işte bu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ESNAFIM !
    kıriz var yaşanıyor ve yaşıyoruz birtek resmen açıklanmadı.ihşallah açıklanmaz bir yolunu bulurıar geçiştirmenin.Giren ödemelerdende belli geçikmeler ödememe hat safhada çebe bakmak yeterli............. izahata bile gerk yok
    kapanmaz diyenlere DUYURULUR örnekler çok 367 nin bir dayanagı varmıdı...?
    LEYLA ŞAHİNLER ne oldu ..?
    ECEVİT bir geçe önce herşey yolunda demedimi.....?
    YETERKİ İSTESİNLER KAPANIR tabiki onaylamıyorum .adalette demokraside hepsi fasarya inanmıyorum SAYGILARIMLA hayırlı akşamlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Eskisi gibi büyük çaplı bir kriz yaşanacağını tahmin etmiyorum.Siyasi kriz derseniz o bence her dönem vardı 30- 35 senedir siyasetin içinde olan kişiler bu gibi durumlarda ne yaptılar bu memleket için?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı konnektör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kış kış la ancak tavuk kovulur bu sizin dedikleriniz kış kışa benziyor 6 yıldır olmuyor bu gayret niye olursa sevinecekmisiniz milyon dolarlarınızmı var siz bu gemide hep filikadamı oturuyorsunuz ya gemi batarsa ben kurtulayım diye.hırs insanı ahmak yapar kaybetmenin sucunu kendinde arıyacaksın ben bu millete bunu niye anlatamadım diye yoksa başkasına camur atmak kolay.sizede selametle hemde milli selametle
    bey kardeşim,sen yanlış yerdesin heralde...burası çiftlik değil...burası supersat forum...ikincisi ben hiç kimseyi ne suçladım,nede siyasi bi eğilim gösterdim...ben sadece olan durumun analizini yaptım...ha memleketin bugünkü durumunda kimin yanlışlığı varsa sözüm hepsinedir...sen burayı abuk subuk forumlara benzettin heralde...önce forumu bi tanı...tavsiye ederim...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ne olursa olsun turkiye krizden çıkamaz bu biraz sert olucak hangi parti başa gelirse gelsin iyi yada kötü illa bir krize giriyoruz biz dış tarafa dayamışık sırtımızı onların dediğinden dışarı çıkamıyoruz onlara uyulduğu sürece her zaman kriz olacaktır ben bunu bilir bunu söylerim esnafımız ağladığını duymayan bir parti ekonomimiz düzeliyor derse kendi esnafını duymazdan gelipte conilere sırtını donerse krizden kurtulmamız bence hayal

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Olayları kişiselleştirirsek bir çıkmaza girer anlaşmayız sonra.
    Bende esnafım ve Ekonomik krizin olduğu doğru, bu bir (Hükümetin bunu çözmesi lazım)
    Siyasi kriz varmı bence yok bunu çıkması için elinden geleni yapan ve uğraşanlarında var, bu iki (Kimsenin ül***i bir kaosa sürükleme hakkı yoktur)
    ülkemizde bazı köşeleri tutanlarla elindeki imtiyazları kaybetme telaşına düşenlerin kavgası olduğu doğru, bu üç (Kımse gayrımeşru yoldan para kazanamaz.)
    milliyetçilik adına mafyaların kol gezdiği bir ülke olduğumuz doğru bu dört (Sonları zaten belli)
    Bence bu tür gerçekleri seslendirirsek biribirimizi kırmadan doğruyu hep beraber buluruz.
    Saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yılbaşından beri kriz var kriz gün geçtikçe büyüyor vebunun sonu develasyonbütün esnaf kan aglıyor her gün dünü arar oluyoruz allah hepimizin sonunu hayır etsin bu günleride aratmasın hepimize bol kazançlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kriz zaten yaşanmıyormu? illa medyayamı yansıması gerek.
    benim cebim de müthiş bir kriz var. allahtan ev benim...
    memlekette de bence kriz var ama sessiz sedasız geçiyor.
    yakında patlar. patladığındada maalesef bazıları toz duman içerisinde malı götürüyor.
    2001 krizindeki bankaların hortumlanmalarını hatırlayın...
    şimdi hortumlanmıyor ama tozutmaya başlayınca ortalıkta çakallar kol gezmeye başlar...
    umarım olmaz....umarım memlekete hayırlı sonuçlar olur.
    selametle...
    Kurtlar vadisini takip ettiği kadar bu millet ülke gündemini takip etse zaten bir krizi yaşıdığımızın farkına varırdı,evet illa tvlerde kriz patladı haberlerinimi bekliyoruz osmann arkadaş 2001 krizindeki hortumlamalardan bahsedip,şimdi yok demişsin,o hortumu ölesine geliştirip büyüttülerki sen farkında değilsin sanırım,bu işin adı bile değişti ALİ DİBO oldu bunu gözden kaçırmışsın hortumun kralı bu dönemde yapılıyor yeni bir dindar burjuvazinin ortaya çıkarıldığını görelim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

niye yaşansın zaten ekonomi şu anda pert yani açıga vurulmayanlar neler herkes görür kaç parti kapatıldı ne oldu hiç bundada bişey olmaz ama altında ne sular çıkar hemde ne sular....

Sayfa 10/15 İlkİlk 123456789101112131415 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri