kriz içerisinde olduğumuzu niye göremiyoruz?
Teşekkur: 0
Evet
Hayır
kriz içerisinde olduğumuzu niye göremiyoruz?
beyler kırız yaşanmaz da .fakat o kadar gerilmeye çalışılıyoki .toplumu sanki yetmiş milyonu yedi miliyon kişiden başkası yokmuş gibi yönledir meye çalışıyolar,bunun mansını ben şahsen anlayamadım anlayan varsa yazsın.sanki şu andaki gündemi belirleyenlerden başksı hiç fikri yok,
Sayin BaŞsavcimizin AÇtiĞi Kapatma Davasini Onayliyorum.dedemİn Babasinin Dedemİn Babamin Ve Benİm Daha İyİ Bİr TÜrkİyr İÇİn ÇektİĞİmİz Sikintilarin Ve Acilarin Bİr KarŞiliĞi Olsun İstİyorum Artik.Çocuklarimiz İÇİn Sonuna Kadar Varim.
Yukarıdaki yazılan bazı yorumlara bakın, bazıları nasıl tehditkar ifadelerle dolu.
demokrasiden yoksun kendi düşüncesinden başka bir düşünceye tahammül göstermiyen aynı muhalefet gibi tehditler savunan kişilerle anlaşıp ülke yönetmek gerçekten zor. Bu gibi insanlar krizlerden beslenirler çünkü mantıklı bir çözüm üretemezler yavuz hırsız gibi ortalığı velveleye verip kendi düşüncelerinin doğruluğunu kabül ettirmeye çalışırlar. Aşırı sağ uçlarda kendisinde başka bir düşünceye tahammül gösteremiyen yobazlar varya bunlarda sol geçinen kesimin yobazları bence, ne yapalım onlarıda olduğu gibi kabül etmekten başka çaremiz yok.
bu memleket nelerini gördü, bunuda atlatır hiç merak etmeyin.
(Her düşünceye ve fikre saygı göstermek her insanın en büyük görevidir)
Tabi kendi düşüncesini başkasına zorla kabül ettirmek dışında.
Konu conker tarafından (21-03-2008 Saat 22:42 ) değiştirilmiştir.
ülkemizde kriz yok ama kriz yaşamak için bazı kimseler ellerinden gelen gayreti göstermekten kaçınmıyor.burası TÜRKİYE başka TÜRKİYE yok.
ülkemizin kıymeti bilelim.yurtdışı piyasalar ekonomik yönden sallantıda,buna ragmen bizim piyasalar dimdik ayakta ama bunu değiştirmek isteyenler var,bunlara fırsat vermeyelim.ülkem,ze sahip çıkalım![]()
insanların suratına bakın ca bir şeyler yazıyor okuyanınız olmadımı ben okudum
ne olacak bizim halimiz her şey pahalı iş yok patlamaya hazır birer bomba gibi dolaşıyorlar
bunun anlamı nedir kirizzzzzzz işte bu
ESNAFIM !
kıriz var yaşanıyor ve yaşıyoruz birtek resmen açıklanmadı.ihşallah açıklanmaz bir yolunu bulurıar geçiştirmenin.Giren ödemelerdende belli geçikmeler ödememe hat safhada çebe bakmak yeterli............. izahata bile gerk yok
kapanmaz diyenlere DUYURULUR örnekler çok 367 nin bir dayanagı varmıdı...?
LEYLA ŞAHİNLER ne oldu ..?
ECEVİT bir geçe önce herşey yolunda demedimi.....?
YETERKİ İSTESİNLER KAPANIR tabiki onaylamıyorum .adalette demokraside hepsi fasarya inanmıyorum SAYGILARIMLA hayırlı akşamlar
Eskisi gibi büyük çaplı bir kriz yaşanacağını tahmin etmiyorum.Siyasi kriz derseniz o bence her dönem vardı 30- 35 senedir siyasetin içinde olan kişiler bu gibi durumlarda ne yaptılar bu memleket için?
ne olursa olsun turkiye krizden çıkamaz bu biraz sert olucak hangi parti başa gelirse gelsin iyi yada kötü illa bir krize giriyoruz biz dış tarafa dayamışık sırtımızı onların dediğinden dışarı çıkamıyoruz onlara uyulduğu sürece her zaman kriz olacaktır ben bunu bilir bunu söylerim esnafımız ağladığını duymayan bir parti ekonomimiz düzeliyor derse kendi esnafını duymazdan gelipte conilere sırtını donerse krizden kurtulmamız bence hayal![]()
![]()
![]()
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri