Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Turkiyede Kriz Yaşanabilirmi?

Katılımcı sayısı
806. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

513 63.65%
  • Hayır

293 36.35%
Sayfa 12/15 İlkİlk ... 23456789101112131415 SonSon
145 sonuçtan 111 ile 120 arası

Konu: Turkiyede Kriz Yaşanabilirmi?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

% 47 oy alan bir partiye bal gibi dava açılır % 90 oy alan partiyde açılır amma...
    İddanamenin ciddi olması lazım gezete küpürlerine bakarak saçma sapan iddalarla açılmaz
    insana şiir okudu diye dava açılırmı. malesef türkiyemizde ki demokrasi anlayışı bu
    yanlış olan bu. Tayyip beyin beynamaz olduğu ve hanımının başı örtülü diye neler söylediler. dönüp kendinize bir bakın ak parti 6 senedir iktidarda kimin yaşantısına karıştılar
    Bu memlekette yobazı da var ateistide münferit olayları ak partiye yamamaya çalışan bir muhalefette var.
    Hepimiz türküz, atatürkçüyüz, müslümanız.
    Bundan gayrısı safsata
    Bizim türk vatandaşları olarak birbirimize 4 elle sarılmamız lazım, birbirimizi yemeye değil.
    onların istedikleride bu zaten bu oyuna gelmeyelim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

herkese selamlarolsun ülkemde kriz yok demiyorum ama hepimiz balık hafızalı olmayalım mantık çerçevesi içinde düşünelim şu andakinden iyisini getirin onu destekliyelim 2001 de sarılık ilacı içn ben tam 24 sat istanbulu taradım ve kara borsadan 330$ atemin edebildim şu anki fiyatı 80 ytl ben bunları asla unutman takım tutarcasına partı tutmayın hizmet edeni seçelim parti kapanırsa %90 kriz olur.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Gundemde olan birçok konu var turban,parti kapatma,sınır hareketi,ekonomik kriz,işsizlik gibi vs nedenlerde gundem baya dolu bir durumda.Sizlerin fikirlerinide almak istedik.
    Bu anketimize lütfen siyasi olaylara girmeden sürdürelim.Anket istek aldıgı için acılmış olup 7 gun sürecektir.
    Tüm bunlar zaten, bence bir kriz.
    Dolayısıyle evet'den öte; yaşamaktayız.:46:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kriz var mı diyenlere.
    zaten kriz ve develüasyon yaşamıyormuyuz. TL kullanırken en büyük paramız 20.000.000 tl değil miydi.ytl ye geçişte 100 oldu. şimdi tekrar tl ye döneceğiz ve en büyük paramız 200 tl olacak bu develuasyon değil mi. enflasyon yok tek hane deniyor. duyda inan 1 ekmeğe yüzde 20 zam geliyor kiralar yüzde elli artıyor el altında bunlar enflasyonu etkilemiyor. ayrıca parti kapatılsın kapatılmasın hikayesi dokunulmazlığı kaldırsınlar. temiz toplum ortaya çıksın.dokunulmazlık zırhına sığınıp işlerine geldikleri gibi yapmasınlar.
    okuma zahmetinde bulunanlara teşekkür ediyorum. ALLAH vatanımızı ve milletimizi korusun.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayatımız zaten kriz olmuş yaşansa ne olur yaşanmsa ne olur alıştık kimseyi bozmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar konuyu yanlış acmışsınız ben düzelteyim ülkemizde kriz zaten var kriz sona erermi diye soracak olursanız ülkemizde kriz bitmez tek bir şansımız var akpyi ve dtp yi kapatıp tamamen siyaset yasağı getirilecek baykalıda aynen bahceliyide partının basında atacaksın yeni nesilin önünü acacaksın bunların tamamı amerikan uşağıdır israil desteklidir onlardan kurtulmamız ülkemizin kurtuluşu demektir ne mutlu türküm diyebilene dedirtirlerse tabi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yakupyurt Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar konuyu yanlış acmışsınız ben düzelteyim ülkemizde kriz zaten var kriz sona erermi diye soracak olursanız ülkemizde kriz bitmez tek bir şansımız var akpyi ve dtp yi kapatıp tamamen siyaset yasağı getirilecek baykalıda aynen bahceliyide partının basında atacaksın yeni nesilin önünü acacaksın bunların tamamı amerikan uşağıdır israil desteklidir onlardan kurtulmamız ülkemizin kurtuluşu demektir ne mutlu türküm diyebilene dedirtirlerse tabi
    Te be aga partileri kapatacaksında ne olacak insanların tek tek beyinlerinede aşımı yapacaksın bir insana yaptıgının yanlış oldugunu anlatmanın tek yolu var sen dürüst olacaksın söylediginle yaptıgın birbirini tutacak senin baykalın üst düzey bürokratın kendileri 70 in üzerinde 65 yaşında emeklilige karşı fakat maşallah halen dedigin gibi genclerin olması gereken yerleri işgale devam nasıl önünü acacaksın memleketin nasıl yeni dinamik fikirler üreteceksin kızdın kapa partiyi fikirler hep aynı kafadan cıksın başka seslere tıka kulaklarını ee bu millette nankör canım bizim kıymetimizi bilmiyor de bu amerikan israil traşınıda bırakın onlar cok yetenekli olsalar halen bir avuc bıraktıkları filistinle bile baş edemiyorlar ırak işgalini yüzüne gözüne bulaştıran amerikaya ne demeli dünyanın en huzurlu ülkelerinden biri türkiye gelin el ele verelim bizi tanklar tüfekler yıkamaz daha evvelde yıkamadı yeterki biz sadece vatanımızı düşünelim.vatanımızı sevelim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İşçi Emeklileri ile ilgili.
    2004 yıında başbakanlık genelgesinle 50 yaşını dolduranları zorunlu emekli yaptılar.Şİmdi emeklilik yaşını 65 yaşına çıkartmak için uğraşıyorlar. 34 sene çalıştım tavandan prim ödedim Şimdi daha az günle ve tavandan prim ödemeden emekli olanlar benden fazla maaş alıyor.Adalet bu işin neresinde adaletsizlikler maalesef devam ediyor.Memurlar katsayıya göre mağdur olmuyorlar fakat SSk lı işçiler her zaman mağduriyetleri her yönden devam ediyor.Adalet arıyoruz.Saygılarımla.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kiriz var zaten bu parti kapatma davasıda kirizi iyiden ateşledi halkı yok sayanlar kirizden medet umar hale geldi geçmişe bir bakın niçe krallıklar nice imparotorlukler yıkılmıştır niye halktan uzak oldukları için halk kı yok saydıkları için halktan mededini kesenler partti kapatarak medent umar hale geldi ama unutulan bir şey var halk zamanı geldimi gereken cevabı verir bu amaçlar halkın için degil kendi cıkar ve cepleri için halkı düşünen yok kaçgündür siftahsız kaptıyoruz işler berbat halkı soran yok elektirik tlf faturamızı yatıramaz hale geldik ama onların ugraştıklarına bakın parti kapatmayla ugraşıyorlar kiriz yaratmakla ugraşıyorlar halkı düşündüklerinden yapdıklarını sananlar bence yanılyor
    uamrım fazla zararla atlatmayız kırizi yoksa yanarız valla gene bize olur olan

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Krİz Cikmaz Cok Guclu Bir Hukumet Var Kolay Degil Oyle Parti Kapatmak, Eger Kapanirsa Iste Ozaman Kriz Ve Olaylar Cikar Tek Sorumlusu Da Baykal Salagi Olur

Sayfa 12/15 İlkİlk ... 23456789101112131415 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri