Ya bu nasıl iştir kelimelere döksem sayfalar almaz ama kısaca bu gidişat hiç iyi değil bizler istedik böyle oldu herkez başının çaresine baksın demekten başka çarem yok.
HERKEZE KOLAY GELSİN BOL ŞANS DİLERİM...![]()
Teşekkur: 0
Evet
Hayır
Ya bu nasıl iştir kelimelere döksem sayfalar almaz ama kısaca bu gidişat hiç iyi değil bizler istedik böyle oldu herkez başının çaresine baksın demekten başka çarem yok.
HERKEZE KOLAY GELSİN BOL ŞANS DİLERİM...![]()
Kriz yavaş yavaş geliyor bence. akp kapatılsın denildi.belki doğru belki yalnış ama erdoğan diyor ki partileri halk kapatabilir.Peki tmm öyleyse.ben siyasetle ilgilenmem ama şunu düşünüyorum.parti seçilirken %47 oy almış.o günden sonra her geçen gün insanlar pişman olmaya başlamadımı sizce?neden oy verdik demedilermi acaba?bunda bir sürü etken oldu.sonra oy oranı atıyorum %30 a geriledi.şimdi parti kapatılsınmı diye halka sunarlarsa ve kapatılırsa hiç beklenmedik bir sonuçla;işte o zaman asıl kriz gelir.ülkede kaos çıkar. ve bu parti kapatılsın diyede parada dalgalanmalar oldu buda kötü bir etki oldu...
ilk parti kapanmıyor bügüne kadar 26 ya yakın parti kapatılmışdır. 2001 krizi dahaden gecmedi etkisi hala var böyle bir kriz daha olursa memleket patar...allah göstermesin. akıllarını başına çeksinler bu adamlar 100/47 oy almiş halkın iradesi gecerli olsun diyorum ben bir oylama daha olursa 100/80 nin üzerinde oy alır buadamlar..ne diyeyim allah sonumuzu hayır etsin....amin.......saygılarımla......
Bencede krizin tam ortasındayız daha ne olsun işlerin durumundan belli siftahsız dükkan kapattığımız oluyor.ALLAH sonumuzu hayır etsin...
yaw arkadaşlar ben anlamıyorum neden ilk önce terörist dtp yi kapatmıyolar anlamıyorum yaw
babacanlar adam bıçağı gırtlağa dayıyor sonrada sana nasıl olduğunu soruyor bu adamlar bu zıhnıyette olduğu muddecç.e ne hukuk nede ulkemiz bir arpa boyu yol alamaz..................................
memlekette herzaman kriz var zaten işsizlik olduğu sürece fakir insanlar olduğu sürece gelir dağılımındaki eşitsizlik olduğu sürece kriz vardır. ayrıca yargıda hiçbir hakim ve savcı ekonomi bakanı değildir onların vazifeleri bellidir ve yapmakla yükümlüdürler. yok kriz olur yok şu üzülür bu şunu der diye karar veremez bir devletin yargısı. yargıyı hepten kaldıralım o zaman yada savcılar önce ekonomik değerlendirme yapsınlar ekonomi bakanına sorsunlar dava açalımmı diye böyle bişey olmaz aksini iddia edenleri biraz daha sağ duyuya davet ediyorum zaten suçsuzluğundan emin olan kimse yargılanmaktan korkmaz......
kimse halinden memnun değil ve iyiye değil fena olmaya gidiyor çatlak insanların yüzünden bizlerde rezil oluruz cebimizde doğru dürüst harçlık görmedik hep borçlu hep borçlu ne iş yaw bu türkiye bildiğim kadarıyla iki defa süper ülke haline gelmiş .
birincisi :Adnan Menderes.
ikincisi: Turgut Özal
gerisi kara bulutlar ve devam etmekte allah sonumuzu müslüman kardeşlerimizi hayır ettsin.
burası türkiye herşey olur.
birinci tek başına çıkan partide kapanır
ikincisi: hapisteyken miletvekili olur.
daha nediyim
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri