REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Turkiyede Kriz Yaşanabilirmi?

Katılımcı sayısı
806. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

513 63.65%
  • Hayır

293 36.35%
Sayfa 4/15 İlkİlk 1234567891011121314 ... SonSon
145 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Turkiyede Kriz Yaşanabilirmi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar Birileri cıkıp Birşey Olmaz Diyen Bir İnsan Olmaz Diyen Arkadaşlara Bu Lafım.....

Bakın arkadaşlar hergün bir olay ve gündem yaratılıyor ekonomi gözümüze baka baka ekonomi iyi diyen insanlar 2000 dolar girmiş diyenler ve Türkiyede 85 milyon nufus olan ülkede 80 milyon nufus cıkartanlar bunlar Arkadaşlar biz siz diye ayıranlarda bunlar .....

BİZ BİRLİK OLMALIYIZ ARKADAŞLAR HEPİMİZ BİRİZ BİZİM DEDELERİMİZ BİZE

EMANET ETMİŞ BU VATANI BİRİLERİNE BİZİM VATANIMIZ SATILIYOR KARIŞ

KARIŞ ÜZERİNDE DURDUĞUMUZ TOPRAKTA SATILIRSA BİZ NE NAMUSUMUZU

NE DİNİMİZİ NE CAMİMİZİ NE BAYRAĞİMIZI NE VATANIMIZI KORUYA

BİLİRİZ...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kapatılmasını savunan arkadaşlara bir tek ricam var. iddanmede yer alan konular arasın da kocaeli belediye başkanı nın kuran dağıtması var peki kocaeli ak partili belediye başkanı dağıtıyor suç chp li belediye dağıttığızaman ne oluyor sadecene benim bu davada adil olunması gerektiğini düşündüğüm için bu örneği verdim lütfen iddanamenin diğer suçlarını da okuyup arkadaşlar yorum yaparlar sa sevinirim çünkü bilgi sahibi olmadan fikir sahibi oluyoruz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar hiç bir partiyi kapatamazlar kapatılması gereken bir parti varsa o da dtp dir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

beyler konumuz Türkiyede kriz yaşanırmı konuyu saptırıp parti meselesine getirmeyin adalet mülkün temelidir kapatır kapatır -kapatmaz kapatmaz orası bizi aşar hukuk devletlerinde vede demokraside herşey olabilir ...onun için mümkünse asıl konumuzu tartışalim çünkü mesele ciddi umuyorum burdan çiddi fikirler edineceğiz yorumlarımızı konuyla alakalı yapalım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yusufcuk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yaw arkadaşlar ben anlamıyorum neden ilk önce terörist dtp yi kapatmıyolar anlamıyorum yaw
    bende sizinle aynı düşüncedeyim iki partiyide yan yana kouyorum dtp nin konuşmalını yaptıklarını bide akp ye bakıyorum hiç bişi yok kapatılmasını gerektiren insan işte burda üzlüyor ..

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu millet alışıktır krizlerle yaşamaya...farkına bile varmaz

"kirizi bu millet herzaman hergün yaşıyor"
    iste beş cuval odun,5çuval kömür...ve kriz bittiş olur
    bence kriz kişiye göre değişir bu ulkede.
    Konu rexsi tarafından (21-03-2008 Saat 11:31 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yeniden bir kriz yaşanacagını sanımıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yıllardır turban laiklik vesaire diye biziuyuttular turbanlı birinin okula girmesından rahatsızolan bazı zihniyetler ülkemizde gerçek sorunun terör ve ekonomikkriz olduğunu algılamıyorlarmı secimlerde arkasına amerikayı israili alıp birde soyan gurubunun borclarını silip cahilvatandasımızı ayakkabıyla kömürle kandırdılar oylarını aldılar ben inanmıyorum aldıklarıyüzde 47 oyları bileğinin gücüyle aldıklarını madembunlar ülkemiziçin calısıyorlar biray maas almasınlarda görelim gercek yüzlerini ekonomi bir nebzede rahat lar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart kriz damarlarımızda

şu an yaşadıklarımız ne masalmı zaten kriz var hergün binlerce insan aç yatıyor yüzde doksan halk acı çekiyor daha ne olsun .illa kriz dedigin kalp krizimi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

memleket olarak krize alışıgız zaten bizi bozmaz

Sayfa 4/15 İlkİlk 1234567891011121314 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri