REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Turkiyede Kriz Yaşanabilirmi?

Katılımcı sayısı
806. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

513 63.65%
  • Hayır

293 36.35%
Sayfa 1/15 1234567891011 ... SonSon
145 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Turkiyede Kriz Yaşanabilirmi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn Turkiyede Kriz Yaşanabilirmi?

Gundemde olan birçok konu var turban,parti kapatma,sınır hareketi,ekonomik kriz,işsizlik gibi vs nedenlerde gundem baya dolu bir durumda.Sizlerin fikirlerinide almak istedik.

Bu anketimize lütfen siyasi olaylara girmeden sürdürelim.Anket istek aldıgı için acılmış olup 7 gun sürecektir.
    Konu Simba tarafından (21-03-2008 Saat 17:10 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kesinlikle yaşanmaz ve %47 oy alan bir partiye hukuk her istediğini yapma hakkı vermez, her istediğini kendinde yapma hakkı bulursan sonu faşizme gider. Çok parti kapatmalar ve krizler gördüm kesinlikle yaşanmaz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

parti kapatma ilk olmuyor kıriz olmaz kapatılsın insanları canından bezdirdiler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kriz zaten yaşanmıyormu? illa medyayamı yansıması gerek.
    benim cebim de müthiş bir kriz var. allahtan ev benim...
    memlekette de bence kriz var ama sessiz sedasız geçiyor.
    yakında patlar. patladığındada maalesef bazıları toz duman içerisinde malı götürüyor.
    2001 krizindeki bankaların hortumlanmalarını hatırlayın...
    şimdi hortumlanmıyor ama tozutmaya başlayınca ortalıkta çakallar kol gezmeye başlar...
    umarım olmaz....umarım memlekete hayırlı sonuçlar olur.
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kardeş kriz zaten var.Yok diyenden şüphe ederim.İş icabı günde 10 yere gidiyom.Kime sorarsam sorayım hiç hayıra konuşanı görmüyorum. :S

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yaşanacagını sanmıyorum
    sene 1994 başbakan çiller 5 nisan kararlarını açıkladı yer yerinden oynadı devalasyon oldu bizim insanımız akıllanmadı 2002 krizine yenik düştü ama sanırsam şimdilerde akli selim hareket ediliyordur yeni kriz beklemiyorum olursa Türkiye cepten yer nerden baksan 50 sene geriye itilir
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bizim gibi küçük işletmeler iki yıldır kriz içindeyiz zaten atlanmasın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet buda bir gerçek küçük esnaf büyük hiper market süper marketlerin hızla mantar gibi çogalmasından sonra ciddi iş kaybı ve ekonomi olarak çöküşe geçtiler
    ALLAH herkese yardım etsin
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ya bu nasıl iştir kelimelere döksem sayfalar almaz ama kısaca bu gidişat hiç iyi değil bizler istedik böyle oldu herkez başının çaresine baksın demekten başka çarem yok.
    HERKEZE KOLAY GELSİN BOL ŞANS DİLERİM...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kriz yavaş yavaş geliyor bence. akp kapatılsın denildi.belki doğru belki yalnış ama erdoğan diyor ki partileri halk kapatabilir.Peki tmm öyleyse.ben siyasetle ilgilenmem ama şunu düşünüyorum.parti seçilirken %47 oy almış.o günden sonra her geçen gün insanlar pişman olmaya başlamadımı sizce?neden oy verdik demedilermi acaba?bunda bir sürü etken oldu.sonra oy oranı atıyorum %30 a geriledi.şimdi parti kapatılsınmı diye halka sunarlarsa ve kapatılırsa hiç beklenmedik bir sonuçla;işte o zaman asıl kriz gelir.ülkede kaos çıkar. ve bu parti kapatılsın diyede parada dalgalanmalar oldu buda kötü bir etki oldu...

Sayfa 1/15 1234567891011 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri