Gerekli tedbirler alınmaz ise işimiz zor gibi. İnşallah yaşamayız.
Evet
Hayır
Gerekli tedbirler alınmaz ise işimiz zor gibi. İnşallah yaşamayız.
bencede kriz yaşanır.mesela ekonomik kriz insanlara vuruyor oto yollar örneğin.bir de parti kapatma için kriz yaşanır.baksananıza parti yanlıları bazen olaylar yapıyor.
selam zten ıs guc yok para yok olan kesımde bellı ne olcaksa olsun ya hep batsın yada cıksın derım bence kırız olmaz once dıs guclerı ıcımızden temızleyıp kendı kendımıze kalırsak bu sorun kalkacak derım bu ulke ne kırızler gordukı bunuda atlatır sayet kırız olursa
Kriz zaten eksik olmadı bundan fazlası yaşanmaz.Sahte istatistiklerle enfelasyonu düşük gösterip emekliye /işçiye /memura para senelerdir verdikleri yok şükür edebiyatı ile milleti kandırıyorlar.Tüm devlet kadrolarına yerleşip avrupa birliği adı altında istedikleri kanunları çıkarıp siyasi özlemlerine kavuşmak için çalışıyorlar.İşin gerçeği kanun yolu ile gitmezlerse Askeri ihtilal kaçınılmaz olur.Herkes çıkarlarını bırakıp biraz memleketi düşünmelidir.Bu Cumhuriyetin kurulması o kadar kolay olmadı. Bu Cumhuriyeti yıktırmayız.Onlar kurnaz bu Millet aptalmı.
Konu nteknikeller tarafından (21-03-2008 Saat 18:36 ) değiştirilmiştir. Sebep: Cümle düşüklüğü
arkadaslar türkiyenin ilerlemesini istemeyen cok düsaman var bence
Yaşanmazmı
Türkiyede böyle siyasi partiler olduğu müddetçe bizler krizlerden kurtulamayız.
Yapıcı bir yönde öneride bulunmaktan aciz, Laiklik elden gidiyor şeriat geliyor tereneleriyle Toplumu, Yargıyı, Yökü, Orduyu kışkırtan böyle muhalefet olduktan sonra
evel allah krizden kurtulamayız.
Bence türkiye bir süreçten geçiyor, Ekonomik bir kriz olduğu doğru Küçük esnafın işlerinin durma noktasına geldiğide bir gerçek. Piyasadaki nakit sıkıntısının çözülmesi lazım bence.
Ekonomist değilim ama bankaların sağlamış olduğu kolay kredi çekmenin bedelini ödüyoruz bence, önüne gelen araba, ev, beyaz eşya, kredileri alınca toplumun büyük bir kesimi borç ödemekle meşgul. Bizler Eski köhnemiş politikacıların sorumsuz ülke yönetiminin bedelini ödüyoruz. oy ve iktidar uğruna popilist politikalarının bedeli bu. Ben türkiyenin bunuda aşacağı ve düzlüğe çıkacağı kanısındayım. Sayın ak parti yöneticileri o kadar geri zekalılarmı Bu kadar oy kaybına sebep olacak Emeklilik yasası yök yasası Evrensel bir anayasa değişikliği için uğraşıyorlar. Hiç sanmam Türkiyenin geleceğini kurtarmak için uğraşıyorlar. Yoksa geçmişteki siyasiler gibi 43 yaşında emekli et ürüne bolca fiyat ver 20 sene iktidarda kal. devlet emelisinin memurunun maaşını ödeyemez duruma gelsin umurundamı. Bence olaylara daha gerçekçi bir açıdan bakmalıyız.
Hiç hayatınızda iktidara gelmemek için uğraşan, toplumu geri zekalılıkla suçlayan Bütün felsefesi yapılanları tenkit üzerine kurulan bir siyasi parti gördünüzmü... Görün işte. Milletvekili seçil işin gücün hep tenkit yapıcı bir öneri yok. Salla başını al maaşını buna derler. İktidarı teslim etseniz (Bu gidişle ömür boyu göremezler ya) inanın kaçar bu insanlar çünki siyasetin en kolay yolu tenkit yolunu seçmişler.
Ben yinede Türkiye nin bunları aşıp selamete çıkacağı iyimserliğimi hiç yitirmedim.
Kalın sağlıcakla
Turhan Conker.
egemenlik kayıtsız şartsız milletin ne zaman olcak halk ne zaman saygı duyulcak ve türkiyede kaçtane sol parti kapatıldı ve bunlar bir zaman kominizmi getirmeye çalışmadılarmı suç bireye aitir genele değil ve öğretmenler ne zaman irfanı hür vicdanı hürnesiller yetiştirecek kesinlikle parti kapatmaya karşıyım
cumhuriyet halkın kendini yönetmesi değilmi ?kardeşim bırakın bu ül***i halk yönetsin milletin vekilleri yönetsin atanmışlar yönetmesin o zaman neden sandığa gidiyoruz ? o zaman elitçi jakoben kendini milleten üstün gören yönetsin biz millet olarak sandıkla falaln uğraşmayalım ve demokratikleşme ne zaman olcak
kriz yaşanmaz,bazı işine gelenler tarafından yaratılır.
Bu ülkede kendi gibi düşünmeyenleri yok sayan bütün muhaliflerine tahammülsüzlük örneği gösteren başka hiç bir hükümet görmedim ama tarih kitaplarını okuduğumda Almanyada Hitler döneminde bu uygulamaların çok yapıldığını yazıyor.Bir de bu sabah sayın milli eğitim bakanımızın verdiği beyanat beni oldukça üzdü.ilkokullarda sabahleyin çocukların söylediği; andımızın içinde bulunan Türküm lafından niye bu kadar rahatsız oluyorlar? Burası Türkiye ve halkın çoğu da bu andı söylemiştir.yani Alman çocuğu niye yalan söylesinmiş. doğruyum filan diye ya allah aşkına demokrasi azınlığın çoğunluğa tahammülü değilmidirki işine geldikleri şekilde söylemesinler.unutmayalımki biz çocuklarımızı bu ruh hali ile yetiştiriyoruz vatan sevgisi ile yoksa bazıları bunlardan rahatsızmı oluyor.TÜRKÜM DOĞRUYUM ÇALIŞKANIM diye başlayıp yurdunu milletini sevmek varlığını TÜRK varlığına armağan etmek çok mu zorlarına gidiyor acaba merak ettim krizi küçük esnaf veya halk değil siyasilerin verdiği saçma sapan beyanlar tetikliyor... Saygılarımla...
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri