REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Turkiyede Kriz Yaşanabilirmi?

Katılımcı sayısı
806. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

513 63.65%
  • Hayır

293 36.35%
Sayfa 8/15 İlkİlk 123456789101112131415 SonSon
145 sonuçtan 71 ile 80 arası

Konu: Turkiyede Kriz Yaşanabilirmi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bir başkasının yaptığı başarıyı yok etmek aslında o başarıya ulaşan kişi yada kuruma değil o başarının sevincini yaşayan huzura kavuşan bu halka eziyet olur bence son 40 yılın en iyi ekibine en iyi siyasetçisine sahibiz bu gün onları yok etmeye çalışan kör ama yetkili zihniyet fildişi kulesinden çıksın halkın arasına girsin bu adamlar nasıl olurda bu başarıya ulaşmış bir baksın kime sorarsan sor akp küfür ediyor iyide neden bu adamlar her seferinde güçlenerek geliyor demekki medyaya demeç verenlerle gerçek hayatı yaşayanlar farklı kişiler ve şuda bir gerçek

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kriz olur

ilk parti kapanmıyor bügüne kadar 26 ya yakın parti kapatılmışdır. 2001 krizi dahaden gecmedi etkisi hala var böyle bir kriz daha olursa memleket patar...allah göstermesin. akıllarını başına çeksinler bu adamlar 100/47 oy almiş halkın iradesi gecerli olsun diyorum ben bir oylama daha olursa 100/80 nin üzerinde oy alır buadamlar..ne diyeyim allah sonumuzu hayır etsin....amin.......saygılarımla......

Kullanıcı Bilgi Menüsü

akp bu davadanda kurtulursa ozaman devreye asker girer bütün vatan hainlerinide kodese atar başta tayyip ve gül ve %47 size sölüyorum ne kadar salaksınız artık anlatyın bu hükümetin neler yaptığını anlayın artık koyun olmaktan çıkın anlayın artık bunlar bölücü başını bile hapisten çıkarır ve ozaman hepinizin yüzüne teker teker tükürüm akp ortadan kaldırılmadıkça bu ülkede büyük krizler çıkar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benim anlamadığım olay her 2 kişiden biri bu iktadara oy verdi inanılmaz tepki var şimdi anlamıyorum soruyorum siz sectiniz diyorum yok ben vermedim diyolar ya o vermedi bu vermedi kim verdi allah askına kim iktadar yaptı sonumuz hiç hayra alamet gözükmüyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kriz kriz diyerek kriz çıgırtkanlıgı yapmak boşuna çünkü ortalama her iki kişiden birinin oy verdigi partiyi neden bügün karalıyoruz oy verirken bunun 5 yıl oldugunu bilmiyormuyduk(şunuda belirteyim ben AKP li degilim)ülkenin sorunlarına genel olarak bakalım millet hem genel seçimleri hemde yerel seçimlerde oyları akp ye verecek sonrada dert yanacak kriz ülkenin her ferdini vuruyor kime sorsanız dert yanıyor ama öncelikle şu soruyu kendimize soralım acaba bizler çokmu dürüstüz. türban konusuna gelince referanduma gitmeyi tavsiye ederim işte o zaman herkes alır cevabını hiç kimse çıkıpta medyada palavra atmaz.Partilerin kapatılmasına bende karşıyım ama ülkenin birligini ve bütünlügünü bölmeye çalışıyorsa o başka tabiki bu partinin birisi şu an mecliste kapatacaklarsa başta o partiyi kapatsınlar. AKP yi oyla yıkamadılar şimdi kalleşce arkadan vuruyorlar ve ençok üzüldügüm konu buna yargıyı alet ediyorlar inşallah herkes hak ettigini bulur.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Parti kapatmakla neyi halledeceksinizki 1961 den beri 18 .19 parti kapatıldı sonuç! ne oldu partiyi kapatanların dediğimi oldu yoksa vatandaşın beklediğimi oldu .tabiki halk ındediği oldu .bu da tabidir .1948 den beri nezaman ülke kalkınmaya başlasa içe4rideki DIŞ mihrakçıların kalkjınmayı istemeyen ler ce bastırılmak istenmiştir.çünkü çıkarcıların işine gelmiyor.bu ülkenin insanları neyazıkki karnını doyurduğun İNSAN LAR BİRGÜN GELİYOR SANA DÜŞMAN OLUYOR .60 yıldır ıkdidara gelemeninŞ geldiklerindede hiç birşey yapamadıklarını vatandaşlara sanki birşey yapmışlargibi kürsülerde yapanları kötülerler.velhasıl bunlar kendi çıkarlarını ülke çıkarlarından daha önce düşünenlerdir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı GFBMEHMET Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    akp bu davadanda kurtulursa ozaman devreye asker girer bütün vatan hainlerinide kodese atar başta tayyip ve gül ve %47 size sölüyorum ne kadar salaksınız artık anlatyın bu hükümetin neler yaptığını anlayın artık koyun olmaktan çıkın anlayın artık bunlar bölücü başını bile hapisten çıkarır ve ozaman hepinizin yüzüne teker teker tükürüm akp ortadan kaldırılmadıkça bu ülkede büyük krizler çıkar
    sizler alışmıssınız azınlıkla çogunlugu yönetmeye oturunda kendinize bakın hiç kimse %47 nin yüzüne tüküremez sen tükürsen anca rüzgara karşı tükürürsün oda senin yüzüne gelir saygısız olma :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46:
    Konu demir2768 tarafından (21-03-2008 Saat 19:50 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sevgili arkadaşlarım türkiyede zaten uzun zamandan beri kriz yaşanıyor bir eksik bir fazla fark etmez bundan beter olabileceğimizi düşünemiyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sayin başbakan Osmanli tarihini çok okumuş olmaliki kendini 4.murat zannediyor
    geçmişte demokrat parti başkanida aynen böyle davraniyordu, kesinlikle kiriz olmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

akp kapatılsın

Sayfa 8/15 İlkİlk 123456789101112131415 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri