sevgili arkadaşlarım türkiyede zaten uzun zamandan beri kriz yaşanıyor bir eksik bir fazla fark etmez bundan beter olabileceğimizi düşünemiyorum
Teşekkur: 0
Evet
Hayır
sevgili arkadaşlarım türkiyede zaten uzun zamandan beri kriz yaşanıyor bir eksik bir fazla fark etmez bundan beter olabileceğimizi düşünemiyorum
Sayin başbakan Osmanli tarihini çok okumuş olmaliki kendini 4.murat zannediyor
geçmişte demokrat parti başkanida aynen böyle davraniyordu, kesinlikle kiriz olmaz
akp kapatılsın
biz krizle yaşmayı seven bir milletiz herhalde çünkü kriz yaratmaya bayılıyoruz kriz yaratacagımıza alternatif yaratsak daha iyi olmazmı? merak etmeyin ülkemiz bu durumları da aşar menfehat ler çakışmadımı indir hükümeti aşagı kur yenisini nasılsa bu millet alışık yüksek enflasyona sefilliğe açlığa hadi olmadı yine sandıga
deniz baykal olduğu müttetce kıriz herzaman olur
çok fazla değil,merkez bankası tarafından piyasaya 200-300 milyon $'a tekabül edecek miktarda Türk Lirası basılıp kademeli olarak piyasaya sürülsün,adını isterseniz maaşlara zam olarak koyun,isterseniz ekonomik refah zammı diyin,ne derseniz diyin, seyreyleyin o zaman krizi....dolar 2 ytl,euro 3,5 ytl ye fırlar...faiz oranları 1500 leri falan bulur...niyemi?? çünkü bu iş arz talep işidir...şu an insanların cebinde para olmadığı için talep yok...e dolayısıylada arz da azalıyor ve değerini bulamıyor....gırtlağı sıkılmış bi ekonomi ile anca bu kadar stabil gidilir...insanların cebine para ver bakalım....aynen başta yazdığım tablo oluşur...çünkü üretim,istihdam ve yatırım da sıfırız...herşeyimiz dışa bağımlı...yediğimiz ekmeğin buğdayını bile amerikadan alıyoruz...işte o sebeple bahsettiğim tablo oluşur....bundan daha rezil bi durum varmı???...selametle
kış kış la ancak tavuk kovulur bu sizin dedikleriniz kış kışa benziyor 6 yıldır olmuyor bu gayret niye olursa sevinecekmisiniz milyon dolarlarınızmı var siz bu gemide hep filikadamı oturuyorsunuz ya gemi batarsa ben kurtulayım diye.hırs insanı ahmak yapar kaybetmenin sucunu kendinde arıyacaksın ben bu millete bunu niye anlatamadım diye yoksa başkasına camur atmak kolay.sizede selametle hemde milli selametle
bey kardeşim,sen yanlış yerdesin heralde...burası çiftlik değil...burası supersat forum...ikincisi ben hiç kimseyi ne suçladım,nede siyasi bi eğilim gösterdim...ben sadece olan durumun analizini yaptım...ha memleketin bugünkü durumunda kimin yanlışlığı varsa sözüm hepsinedir...sen burayı abuk subuk forumlara benzettin heralde...önce forumu bi tanı...tavsiye ederim...![]()
Bu cevap benim sorduklarımın cevabı degil gercide olay tartışma konusu olmasın sadece konuya baglı kalmak adına bu kriz var kereviz var manavlıgı satıcılıgı yapanlara sormak isterdim kriz sizin tenbelliginizdenmi kaynaklanıyor herkez aga olmak sevdasında herkez aga olursa kim kime calışacak ha bir konu daha var kendi ac olan dünyayı ac sanar kendi tok olan oda dünyayı tok sanar bunları bir birine baglarsak ortada bir sorun varsa el birlik olalım oturacagımız yeri birlikte süpürelim temiz temiz oturalım yok burası ciflikmi sen sütmü almaya geldin yumurtamı size göre ciflik krizde bizde yok diyorsunuz olmıyandan ne istenirki form konusuna gelince form abuk subuk degil (abuk sabuk) olmaz üyeler olur sizde dogru konuşana alarji varsa söyleyin sizin begenmediginiz yorumları bandalasın forum
Konu konnektör tarafından (22-03-2008 Saat 11:29 ) değiştirilmiştir.
olaylar bana göre baştan sona kriz daha nasıl olsun
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri