Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Turkiyede Kriz Yaşanabilirmi?

Katılımcı sayısı
806. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

513 63.65%
  • Hayır

293 36.35%
Sayfa 9/15 İlkİlk 123456789101112131415 SonSon
145 sonuçtan 81 ile 90 arası

Konu: Turkiyede Kriz Yaşanabilirmi?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sevgili arkadaşlarım türkiyede zaten uzun zamandan beri kriz yaşanıyor bir eksik bir fazla fark etmez bundan beter olabileceğimizi düşünemiyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sayin başbakan Osmanli tarihini çok okumuş olmaliki kendini 4.murat zannediyor
    geçmişte demokrat parti başkanida aynen böyle davraniyordu, kesinlikle kiriz olmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

akp kapatılsın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

biz krizle yaşmayı seven bir milletiz herhalde çünkü kriz yaratmaya bayılıyoruz kriz yaratacagımıza alternatif yaratsak daha iyi olmazmı? merak etmeyin ülkemiz bu durumları da aşar menfehat ler çakışmadımı indir hükümeti aşagı kur yenisini nasılsa bu millet alışık yüksek enflasyona sefilliğe açlığa hadi olmadı yine sandıga

Kullanıcı Bilgi Menüsü

deniz baykal olduğu müttetce kıriz herzaman olur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok fazla değil,merkez bankası tarafından piyasaya 200-300 milyon $'a tekabül edecek miktarda Türk Lirası basılıp kademeli olarak piyasaya sürülsün,adını isterseniz maaşlara zam olarak koyun,isterseniz ekonomik refah zammı diyin,ne derseniz diyin, seyreyleyin o zaman krizi....dolar 2 ytl,euro 3,5 ytl ye fırlar...faiz oranları 1500 leri falan bulur...niyemi?? çünkü bu iş arz talep işidir...şu an insanların cebinde para olmadığı için talep yok...e dolayısıylada arz da azalıyor ve değerini bulamıyor....gırtlağı sıkılmış bi ekonomi ile anca bu kadar stabil gidilir...insanların cebine para ver bakalım....aynen başta yazdığım tablo oluşur...çünkü üretim,istihdam ve yatırım da sıfırız...herşeyimiz dışa bağımlı...yediğimiz ekmeğin buğdayını bile amerikadan alıyoruz...işte o sebeple bahsettiğim tablo oluşur....bundan daha rezil bi durum varmı???...selametle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    çok fazla değil,merkez bankası tarafından piyasaya 200-300 milyon $'a tekabül edecek miktarda Türk Lirası basılıp kademeli olarak piyasaya sürülsün,adını isterseniz maaşlara zam olarak koyun,isterseniz ekonomik refah zammı diyin,ne derseniz diyin, seyreyleyin o zaman krizi....dolar 2 ytl,euro 3,5 ytl ye fırlar...faiz oranları 1500 leri falan bulur...niyemi?? çünkü bu iş arz talep işidir...şu an insanların cebinde para olmadığı için talep yok...e dolayısıylada arz da azalıyor ve değerini bulamıyor....gırtlağı sıkılmış bi ekonomi ile anca bu kadar stabil gidilir...insanların cebine para ver bakalım....aynen başta yazdığım tablo oluşur...çünkü üretim,istihdam ve yatırım da sıfırız...herşeyimiz dışa bağımlı...yediğimiz ekmeğin buğdayını bile amerikadan alıyoruz...işte o sebeple bahsettiğim tablo oluşur....bundan daha rezil bi durum varmı???...selametle
    kış kış la ancak tavuk kovulur bu sizin dedikleriniz kış kışa benziyor 6 yıldır olmuyor bu gayret niye olursa sevinecekmisiniz milyon dolarlarınızmı var siz bu gemide hep filikadamı oturuyorsunuz ya gemi batarsa ben kurtulayım diye.hırs insanı ahmak yapar kaybetmenin sucunu kendinde arıyacaksın ben bu millete bunu niye anlatamadım diye yoksa başkasına camur atmak kolay.sizede selametle hemde milli selametle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı konnektör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kış kış la ancak tavuk kovulur bu sizin dedikleriniz kış kışa benziyor 6 yıldır olmuyor bu gayret niye olursa sevinecekmisiniz milyon dolarlarınızmı var siz bu gemide hep filikadamı oturuyorsunuz ya gemi batarsa ben kurtulayım diye.hırs insanı ahmak yapar kaybetmenin sucunu kendinde arıyacaksın ben bu millete bunu niye anlatamadım diye yoksa başkasına camur atmak kolay.sizede selametle hemde milli selametle
    bey kardeşim,sen yanlış yerdesin heralde...burası çiftlik değil...burası supersat forum...ikincisi ben hiç kimseyi ne suçladım,nede siyasi bi eğilim gösterdim...ben sadece olan durumun analizini yaptım...ha memleketin bugünkü durumunda kimin yanlışlığı varsa sözüm hepsinedir...sen burayı abuk subuk forumlara benzettin heralde...önce forumu bi tanı...tavsiye ederim...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bey kardeşim,sen yanlış yerdesin heralde...burası çiftlik değil...burası supersat forum...ikincisi ben hiç kimseyi ne suçladım,nede siyasi bi eğilim gösterdim...ben sadece olan durumun analizini yaptım...ha memleketin bugünkü durumunda kimin yanlışlığı varsa sözüm hepsinedir...sen burayı abuk subuk forumlara benzettin heralde...önce forumu bi tanı...tavsiye ederim...
    Bu cevap benim sorduklarımın cevabı degil gercide olay tartışma konusu olmasın sadece konuya baglı kalmak adına bu kriz var kereviz var manavlıgı satıcılıgı yapanlara sormak isterdim kriz sizin tenbelliginizdenmi kaynaklanıyor herkez aga olmak sevdasında herkez aga olursa kim kime calışacak ha bir konu daha var kendi ac olan dünyayı ac sanar kendi tok olan oda dünyayı tok sanar bunları bir birine baglarsak ortada bir sorun varsa el birlik olalım oturacagımız yeri birlikte süpürelim temiz temiz oturalım yok burası ciflikmi sen sütmü almaya geldin yumurtamı size göre ciflik krizde bizde yok diyorsunuz olmıyandan ne istenirki form konusuna gelince form abuk subuk degil (abuk sabuk) olmaz üyeler olur sizde dogru konuşana alarji varsa söyleyin sizin begenmediginiz yorumları bandalasın forum
    Konu konnektör tarafından (22-03-2008 Saat 11:29 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

olaylar bana göre baştan sona kriz daha nasıl olsun

Sayfa 9/15 İlkİlk 123456789101112131415 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri