Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Turkiyede Kriz Yaşanabilirmi?

Katılımcı sayısı
806. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

513 63.65%
  • Hayır

293 36.35%
Sayfa 12/15 İlkİlk ... 23456789101112131415 SonSon
145 sonuçtan 111 ile 120 arası

Konu: Turkiyede Kriz Yaşanabilirmi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kriz var mı diyenlere.
    zaten kriz ve develüasyon yaşamıyormuyuz. TL kullanırken en büyük paramız 20.000.000 tl değil miydi.ytl ye geçişte 100 oldu. şimdi tekrar tl ye döneceğiz ve en büyük paramız 200 tl olacak bu develuasyon değil mi. enflasyon yok tek hane deniyor. duyda inan 1 ekmeğe yüzde 20 zam geliyor kiralar yüzde elli artıyor el altında bunlar enflasyonu etkilemiyor. ayrıca parti kapatılsın kapatılmasın hikayesi dokunulmazlığı kaldırsınlar. temiz toplum ortaya çıksın.dokunulmazlık zırhına sığınıp işlerine geldikleri gibi yapmasınlar.
    okuma zahmetinde bulunanlara teşekkür ediyorum. ALLAH vatanımızı ve milletimizi korusun.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayatımız zaten kriz olmuş yaşansa ne olur yaşanmsa ne olur alıştık kimseyi bozmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar konuyu yanlış acmışsınız ben düzelteyim ülkemizde kriz zaten var kriz sona erermi diye soracak olursanız ülkemizde kriz bitmez tek bir şansımız var akpyi ve dtp yi kapatıp tamamen siyaset yasağı getirilecek baykalıda aynen bahceliyide partının basında atacaksın yeni nesilin önünü acacaksın bunların tamamı amerikan uşağıdır israil desteklidir onlardan kurtulmamız ülkemizin kurtuluşu demektir ne mutlu türküm diyebilene dedirtirlerse tabi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İşçi Emeklileri ile ilgili.
    2004 yıında başbakanlık genelgesinle 50 yaşını dolduranları zorunlu emekli yaptılar.Şİmdi emeklilik yaşını 65 yaşına çıkartmak için uğraşıyorlar. 34 sene çalıştım tavandan prim ödedim Şimdi daha az günle ve tavandan prim ödemeden emekli olanlar benden fazla maaş alıyor.Adalet bu işin neresinde adaletsizlikler maalesef devam ediyor.Memurlar katsayıya göre mağdur olmuyorlar fakat SSk lı işçiler her zaman mağduriyetleri her yönden devam ediyor.Adalet arıyoruz.Saygılarımla.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kiriz var zaten bu parti kapatma davasıda kirizi iyiden ateşledi halkı yok sayanlar kirizden medet umar hale geldi geçmişe bir bakın niçe krallıklar nice imparotorlukler yıkılmıştır niye halktan uzak oldukları için halk kı yok saydıkları için halktan mededini kesenler partti kapatarak medent umar hale geldi ama unutulan bir şey var halk zamanı geldimi gereken cevabı verir bu amaçlar halkın için degil kendi cıkar ve cepleri için halkı düşünen yok kaçgündür siftahsız kaptıyoruz işler berbat halkı soran yok elektirik tlf faturamızı yatıramaz hale geldik ama onların ugraştıklarına bakın parti kapatmayla ugraşıyorlar kiriz yaratmakla ugraşıyorlar halkı düşündüklerinden yapdıklarını sananlar bence yanılyor
    uamrım fazla zararla atlatmayız kırizi yoksa yanarız valla gene bize olur olan

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yakupyurt Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar konuyu yanlış acmışsınız ben düzelteyim ülkemizde kriz zaten var kriz sona erermi diye soracak olursanız ülkemizde kriz bitmez tek bir şansımız var akpyi ve dtp yi kapatıp tamamen siyaset yasağı getirilecek baykalıda aynen bahceliyide partının basında atacaksın yeni nesilin önünü acacaksın bunların tamamı amerikan uşağıdır israil desteklidir onlardan kurtulmamız ülkemizin kurtuluşu demektir ne mutlu türküm diyebilene dedirtirlerse tabi
    Te be aga partileri kapatacaksında ne olacak insanların tek tek beyinlerinede aşımı yapacaksın bir insana yaptıgının yanlış oldugunu anlatmanın tek yolu var sen dürüst olacaksın söylediginle yaptıgın birbirini tutacak senin baykalın üst düzey bürokratın kendileri 70 in üzerinde 65 yaşında emeklilige karşı fakat maşallah halen dedigin gibi genclerin olması gereken yerleri işgale devam nasıl önünü acacaksın memleketin nasıl yeni dinamik fikirler üreteceksin kızdın kapa partiyi fikirler hep aynı kafadan cıksın başka seslere tıka kulaklarını ee bu millette nankör canım bizim kıymetimizi bilmiyor de bu amerikan israil traşınıda bırakın onlar cok yetenekli olsalar halen bir avuc bıraktıkları filistinle bile baş edemiyorlar ırak işgalini yüzüne gözüne bulaştıran amerikaya ne demeli dünyanın en huzurlu ülkelerinden biri türkiye gelin el ele verelim bizi tanklar tüfekler yıkamaz daha evvelde yıkamadı yeterki biz sadece vatanımızı düşünelim.vatanımızı sevelim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bey kardeşim,sen yanlış yerdesin heralde...burası çiftlik değil...burası supersat forum...ikincisi ben hiç kimseyi ne suçladım,nede siyasi bi eğilim gösterdim...ben sadece olan durumun analizini yaptım...ha memleketin bugünkü durumunda kimin yanlışlığı varsa sözüm hepsinedir...sen burayı abuk subuk forumlara benzettin heralde...önce forumu bi tanı...tavsiye ederim...
    Bu cevap benim sorduklarımın cevabı degil gercide olay tartışma konusu olmasın sadece konuya baglı kalmak adına bu kriz var kereviz var manavlıgı satıcılıgı yapanlara sormak isterdim kriz sizin tenbelliginizdenmi kaynaklanıyor herkez aga olmak sevdasında herkez aga olursa kim kime calışacak ha bir konu daha var kendi ac olan dünyayı ac sanar kendi tok olan oda dünyayı tok sanar bunları bir birine baglarsak ortada bir sorun varsa el birlik olalım oturacagımız yeri birlikte süpürelim temiz temiz oturalım yok burası ciflikmi sen sütmü almaya geldin yumurtamı size göre ciflik krizde bizde yok diyorsunuz olmıyandan ne istenirki form konusuna gelince form abuk subuk degil (abuk sabuk) olmaz üyeler olur sizde dogru konuşana alarji varsa söyleyin sizin begenmediginiz yorumları bandalasın forum
    Konu konnektör tarafından (22-03-2008 Saat 11:29 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Krİz Cikmaz Cok Guclu Bir Hukumet Var Kolay Degil Oyle Parti Kapatmak, Eger Kapanirsa Iste Ozaman Kriz Ve Olaylar Cikar Tek Sorumlusu Da Baykal Salagi Olur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Ne Mutlu TÜrkÜm Dİyene

temennimiz ülkemizin zarar görmemesi ne zaman ülkemiz dünya ülkelerine karşı ilerleme kaydetse mutlaka bi şekilde ortalık karışıyor sağ duyulu olmak lazım tahriklere kapılmamak gerek ülkemiz üzerine çok tehlikeli oyunlar oynanıyor dikkat etmesek kaybeden biz oluruz oyunlara uymazsak kazanan biz oluruz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence kriz olur.rüzgar esse ,yağmur yağsa(örnek abartı ama görünen o) piyasanın dengeleri bozuluyor ekonomi içeri gidiyor.olan vatandaşa oluyor esnafa oluyor.kimin umurunda ? dünyada,dışardaki olaylardan ve içerdeki olaylardan v.s. v.s. söylemlerden ekonomisi enfazla etkilenen tek ülke vardır bence o da bizim ülkemizdir herhalde.

Sayfa 12/15 İlkİlk ... 23456789101112131415 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri