Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Turkiyede Kriz Yaşanabilirmi?

Katılımcı sayısı
806. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

513 63.65%
  • Hayır

293 36.35%
145 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Turkiyede Kriz Yaşanabilirmi?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kriz yavaş yavaş geliyor bence. akp kapatılsın denildi.belki doğru belki yalnış ama erdoğan diyor ki partileri halk kapatabilir.Peki tmm öyleyse.ben siyasetle ilgilenmem ama şunu düşünüyorum.parti seçilirken %47 oy almış.o günden sonra her geçen gün insanlar pişman olmaya başlamadımı sizce?neden oy verdik demedilermi acaba?bunda bir sürü etken oldu.sonra oy oranı atıyorum %30 a geriledi.şimdi parti kapatılsınmı diye halka sunarlarsa ve kapatılırsa hiç beklenmedik bir sonuçla;işte o zaman asıl kriz gelir.ülkede kaos çıkar. ve bu parti kapatılsın diyede parada dalgalanmalar oldu buda kötü bir etki oldu...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kriz olur

ilk parti kapanmıyor bügüne kadar 26 ya yakın parti kapatılmışdır. 2001 krizi dahaden gecmedi etkisi hala var böyle bir kriz daha olursa memleket patar...allah göstermesin. akıllarını başına çeksinler bu adamlar 100/47 oy almiş halkın iradesi gecerli olsun diyorum ben bir oylama daha olursa 100/80 nin üzerinde oy alır buadamlar..ne diyeyim allah sonumuzu hayır etsin....amin.......saygılarımla......

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri