REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Turkiyede Kriz Yaşanabilirmi?

Katılımcı sayısı
806. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

513 63.65%
  • Hayır

293 36.35%
Sayfa 2/15 İlkİlk 123456789101112 ... SonSon
145 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Turkiyede Kriz Yaşanabilirmi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bencede krizin tam ortasındayız daha ne olsun işlerin durumundan belli siftahsız dükkan kapattığımız oluyor.ALLAH sonumuzu hayır etsin...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yaw arkadaşlar ben anlamıyorum neden ilk önce terörist dtp yi kapatmıyolar anlamıyorum yaw

Kullanıcı Bilgi Menüsü

babacanlar adam bıçağı gırtlağa dayıyor sonrada sana nasıl olduğunu soruyor bu adamlar bu zıhnıyette olduğu muddecç.e ne hukuk nede ulkemiz bir arpa boyu yol alamaz..................................

Kullanıcı Bilgi Menüsü

memlekette herzaman kriz var zaten işsizlik olduğu sürece fakir insanlar olduğu sürece gelir dağılımındaki eşitsizlik olduğu sürece kriz vardır. ayrıca yargıda hiçbir hakim ve savcı ekonomi bakanı değildir onların vazifeleri bellidir ve yapmakla yükümlüdürler. yok kriz olur yok şu üzülür bu şunu der diye karar veremez bir devletin yargısı. yargıyı hepten kaldıralım o zaman yada savcılar önce ekonomik değerlendirme yapsınlar ekonomi bakanına sorsunlar dava açalımmı diye böyle bişey olmaz aksini iddia edenleri biraz daha sağ duyuya davet ediyorum zaten suçsuzluğundan emin olan kimse yargılanmaktan korkmaz......

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kimse halinden memnun değil ve iyiye değil fena olmaya gidiyor çatlak insanların yüzünden bizlerde rezil oluruz cebimizde doğru dürüst harçlık görmedik hep borçlu hep borçlu ne iş yaw bu türkiye bildiğim kadarıyla iki defa süper ülke haline gelmiş .
    birincisi :Adnan Menderes.
    ikincisi: Turgut Özal
    gerisi kara bulutlar ve devam etmekte allah sonumuzu müslüman kardeşlerimizi hayır ettsin.
    burası türkiye herşey olur.
    birinci tek başına çıkan partide kapanır
    ikincisi: hapisteyken miletvekili olur.
    daha nediyim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Memleket kriz içinde yüzüyor.Kriz yaşanabilir mi diye sormak, buzda yürüyen kişiye buz kayıyor mu? diye sormaktır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence krize girilir.borsa tepetaklak gitti.yabancı payı borsadan uzaklaşıyor.yabancılar bu hikimet zamanında iyi alımlar yapmıştı.güvenli diye.pazartesi günü 100 milyon dolar para çıkışı oldu.kolay değil.adamlar istikrar istiyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

esnaf olarak o kadar zor durumdayız ki!!! yaklaşık 2 senedir günden güne kötüye gidiyoruz ve çok ağır bir kriz yaşıyoruz o yüzden parti kapanmış hükümet düşmüş seçim olmuş hiç kimsenin umurunda değil bunlar çünkü şu an için herkes kendi derdine düşmüş durumda evine bir lokma ekmek götürme peşinde ve en önemlisi gırtlağa kadar dolan borçlardan kurtulma derdinde o yüzden ben oyumu hayır yönünde kullandım bundan daha büyük kriz olmaz bizim için saygılar!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Burası Türkiye her an herşey olabilir.. : )

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kimsenin görmedigi herkesin 3 maymunu oynadıgı bir dönemdeyiz. ülke cok zor dönemeçte allah sonumuzu hayretsin

Sayfa 2/15 İlkİlk 123456789101112 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri