zamanında bol keseden atmasalardı bu hallere düsmezdik oy ugruna herşeyi yaptılar örnek istersen çookk yaş benim 45 15 yaşından sonra olan herşeyi iyi hatırlıyorum
Evet
Hayır
zamanında bol keseden atmasalardı bu hallere düsmezdik oy ugruna herşeyi yaptılar örnek istersen çookk yaş benim 45 15 yaşından sonra olan herşeyi iyi hatırlıyorum
arkadaşlar biraz demokratik olalım işinize gelmeyen herkesi susturursanız başkalarıda sizin özgürlüğünüze saygı duymayabilir bırakın herkes özgürce beraberce yaşasın sokakta kriz yok insanlar sokakta birbiriyle güzelce anlaşırken birileri bundan rahatsız oluyor suni kutuplaşmalarla ül***i karıştırmak istiyorlar
Sanmiyorum, bu sadece sahte Atatürkcü ve laik gecinen bir kisim emperyalist odaklarin oyunu, aynen Tek Türkiye ve Kurtlar Vadisinde oldugu gibi. Vampirler gibi sadece gece ortaya cikarlar, kan emmek icin, konusurlar ama yüzleri görünmez. Bunlar islerine geldigi gibi yorumlarlar olaylari, lehlerine olursa görevini yapmis yoksa demakrasi, laiklik, cumhuriyet, insan haklari, hukuk ve tabiki sahte Atatürkcülük. Asil amac müslüman ve Islamiyet düsmanligi. ALLAH`in izniyle bunlarida hasarsiz atlatiriz.
Aslında şu anda kriz zaten yaşanıyor. Seçim sonrası hangi problem çözüldü ? Seçmenlerin %47'si niçin oy verdi ?
1- İşsiz iş bulabilmek için, (yine işsiz)
2- Çalışan emeğinin karşılığını alabilmek, sosyal güvenceye sahip olabilmek için, (maaşı artmadı, üstelik yeni sosyal güvenlik yasası ile var olan haklarından da olmak üzere)
3- Çiftçi ürünüm para etsin diye oy verdi, (üretim sahaları kısıtlanıyor, ürün yine para etmiyor)
4- Esnaf yeterli kazanç elde edbilmek için, işlerim açılsın diye oy verdi (işler açılmadı, eskiye nazaran daha da kötüye gidiyor)
...
Bütün bu olumsuzluklar ikide bir ortaya atılan "türban" tartışmaları ile örtülmeye çalışılıyor. Oysa insanların daha acil problemleri var. Çözüm getirmesi gerekenlerin şikayet etmeden Türk milletinin probleemlerini çözmesi gerekiyor...
TÜRKIYEDE KRIZ ZATEN VAR YALNIZ SADECE TÜRKIDE DEGIL FARKINDAYSANIZ DÜNYADA BIR TUHAFLIKTIR GIDIYOR BEN ALMANYADA ESNAFLIK YAPIYORUM ESKIDEN INSANLAR BIR SEYI ALMAK CANI ISTEDIMI ALIYORLARDI SIMDI MECBURI LAZIMSA ALIYORLAR BUNUN SEBEBI BÜTÜN AVRUPADAKI ISSIZLIK euro,NUN GELMESIYLE ALIM GÜCÜNÜN DÜSMESI IS YERLERININ ISCILIGIN UCUZ OLDUGU DOGU BLOKU ÜLKELERE KAYMASI ELE BASI CIN BUTUN BU ETKENLER TÜRKIYEYI COK ETKILIYOR MESELA BEN BAZEN DÜSÜNÜYORUM TÜRKIYEDE BIR IS YERI KURSAM NE YAPABILIRIM KARSIMA BIRINCISI POLITIK ETKENLER CIKIYOR DAYIN VARSA IS YAPABILIYORSUNUZ IKINCI SORUN MALIYETLER BIZIM MALIYET FIYATINI ALTINDAN CIN DEN MAL ALABILIYORSUNUZ TÜRKIYE CARESIZMI BENCE HAYIR EN AZ MASRAFLI IS DEVLETIN INSANLARI TARIM VE HAYVANCILIGA TESVIK ETMESI LAZIM BUNU NE PAHASINA OLURSA OLSUN YAPMASI LAZIM IKINCISI YER ALTI KAYNAKLARIMIZI SEFERBERLIKMI YAPARIZ NE YAPARIZ BILMIYORUM BUNLARIDA BIZIM VERGILERIMIZLE MAAS ALAN ÜNVERSITEDEKI BILIM ADAMLARI DÜSÜNSÜN TABI MILLETIN BASINDAN SACINDAN VAKITLERI OLURSA ÜLKEMIZIN ZARARINA CALISAN HERKESI PROTESTO EDIYORUM TÜRKIYE TÜRKLERINDIR ALAHIN IZNIYLE BÖYLE KALACAKTIR SAYGILAR
zaten millet acından ölüyo kirizimi kaldı iş yok güç yok esnaflar büyük fabrikalr kapatıyor işçiler çıkarılıyor yüce allah c.c yardımcımız olsun ümmedi muhammedinde saygılar
kriz zaten yaşanmıyormu? illa medyayamı yansıması gerek.
benim cebim de müthiş bir kriz var. allahtan ev benim...
memlekette de bence kriz var ama sessiz sedasız geçiyor.
yakında patlar. patladığındada maalesef bazıları toz duman içerisinde malı götürüyor.
2001 krizindeki bankaların hortumlanmalarını hatırlayın...
şimdi hortumlanmıyor ama tozutmaya başlayınca ortalıkta çakallar kol gezmeye başlar...
umarım olmaz....umarım memlekete hayırlı sonuçlar olur.
selametle...
ülkemizden ziyade önemli olan küresel kriz kendi icimizdeki kriz gecici olur az hasar yapar ama şu an küresel kriz var oraya odaklanmak lazım tabiki finans veya işletmeci arkadaşlar icin bu onemli izlenmesi gereken durum
arkadaşlar ben türkiyedeyki siyasetcilere hicmi hic güvenim kalmadi tükiyinin cumhuriyet tarihinde milletin vergilerinle aldıgımız bütün kuruluşlar yabancılara peşkeş cekildi allah türkü korusun insanlar 10 torba kömüre bir toba erza oy verildigi sürece bizler daha cok sıkıntılar cekeriz benim görüşüm herkese allah sabırlık versin allah esnafın yardımcısı olsun
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri