Yaşanmazmı
Türkiyede böyle siyasi partiler olduğu müddetçe bizler krizlerden kurtulamayız.
Yapıcı bir yönde öneride bulunmaktan aciz, Laiklik elden gidiyor şeriat geliyor tereneleriyle Toplumu, Yargıyı, Yökü, Orduyu kışkırtan böyle muhalefet olduktan sonra
evel allah krizden kurtulamayız.
Bence türkiye bir süreçten geçiyor, Ekonomik bir kriz olduğu doğru Küçük esnafın işlerinin durma noktasına geldiğide bir gerçek. Piyasadaki nakit sıkıntısının çözülmesi lazım bence.
Ekonomist değilim ama bankaların sağlamış olduğu kolay kredi çekmenin bedelini ödüyoruz bence, önüne gelen araba, ev, beyaz eşya, kredileri alınca toplumun büyük bir kesimi borç ödemekle meşgul. Bizler Eski köhnemiş politikacıların sorumsuz ülke yönetiminin bedelini ödüyoruz. oy ve iktidar uğruna popilist politikalarının bedeli bu. Ben türkiyenin bunuda aşacağı ve düzlüğe çıkacağı kanısındayım. Sayın ak parti yöneticileri o kadar geri zekalılarmı Bu kadar oy kaybına sebep olacak Emeklilik yasası yök yasası Evrensel bir anayasa değişikliği için uğraşıyorlar. Hiç sanmam Türkiyenin geleceğini kurtarmak için uğraşıyorlar. Yoksa geçmişteki siyasiler gibi 43 yaşında emekli et ürüne bolca fiyat ver 20 sene iktidarda kal. devlet emelisinin memurunun maaşını ödeyemez duruma gelsin umurundamı. Bence olaylara daha gerçekçi bir açıdan bakmalıyız.
Hiç hayatınızda iktidara gelmemek için uğraşan, toplumu geri zekalılıkla suçlayan Bütün felsefesi yapılanları tenkit üzerine kurulan bir siyasi parti gördünüzmü... Görün işte. Milletvekili seçil işin gücün hep tenkit yapıcı bir öneri yok. Salla başını al maaşını buna derler. İktidarı teslim etseniz (Bu gidişle ömür boyu göremezler ya) inanın kaçar bu insanlar çünki siyasetin en kolay yolu tenkit yolunu seçmişler.
Ben yinede Türkiye nin bunları aşıp selamete çıkacağı iyimserliğimi hiç yitirmedim.
Kalın sağlıcakla
Turhan Conker.