REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Turkiyede Kriz Yaşanabilirmi?

Katılımcı sayısı
806. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

513 63.65%
  • Hayır

293 36.35%
Sayfa 9/15 İlkİlk 123456789101112131415 SonSon
145 sonuçtan 81 ile 90 arası

Konu: Turkiyede Kriz Yaşanabilirmi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

biz krizle yaşmayı seven bir milletiz herhalde çünkü kriz yaratmaya bayılıyoruz kriz yaratacagımıza alternatif yaratsak daha iyi olmazmı? merak etmeyin ülkemiz bu durumları da aşar menfehat ler çakışmadımı indir hükümeti aşagı kur yenisini nasılsa bu millet alışık yüksek enflasyona sefilliğe açlığa hadi olmadı yine sandıga

Kullanıcı Bilgi Menüsü

deniz baykal olduğu müttetce kıriz herzaman olur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok fazla değil,merkez bankası tarafından piyasaya 200-300 milyon $'a tekabül edecek miktarda Türk Lirası basılıp kademeli olarak piyasaya sürülsün,adını isterseniz maaşlara zam olarak koyun,isterseniz ekonomik refah zammı diyin,ne derseniz diyin, seyreyleyin o zaman krizi....dolar 2 ytl,euro 3,5 ytl ye fırlar...faiz oranları 1500 leri falan bulur...niyemi?? çünkü bu iş arz talep işidir...şu an insanların cebinde para olmadığı için talep yok...e dolayısıylada arz da azalıyor ve değerini bulamıyor....gırtlağı sıkılmış bi ekonomi ile anca bu kadar stabil gidilir...insanların cebine para ver bakalım....aynen başta yazdığım tablo oluşur...çünkü üretim,istihdam ve yatırım da sıfırız...herşeyimiz dışa bağımlı...yediğimiz ekmeğin buğdayını bile amerikadan alıyoruz...işte o sebeple bahsettiğim tablo oluşur....bundan daha rezil bi durum varmı???...selametle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

olaylar bana göre baştan sona kriz daha nasıl olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kriz içerisinde olduğumuzu niye göremiyoruz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kemal Turan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kesinlikle yaşanmaz ve %47 oy alan bir partiye hukuk her istediğini yapma hakkı vermez, her istediğini kendinde yapma hakkı bulursan sonu faşizme gider. Çok parti kapatmalar ve krizler gördüm kesinlikle yaşanmaz.
    En çok gürültü yapan maglup olmuş takımın taraftarı ve oyuncuları masa sandalyeyi kırıp gürüldü yapan bir türlü hatayı kendinde aramadan karşısındakileri suclayan banaz dar bir görüş biz bu hale neden düştük bizi millet niye adam yerine koymuyor diyecegine saga sola saldırmanın akıllılık oldugunu savunmak yok %90 la gelseler hava alırlar falan %20 oy alan hukuka devlete hükmedecek o ala %47 oy alan millete hizmet götürmeye ugraşanın elini kolunu hukuk baglıyacak oh ne ala memleket bu krizlerde milletin cebinden calınan paralar nereye gidiyor bir türk vatandaşı olarak bunu düşündünmü senin vatanını sevdigini bir vatan sever oldugunu anlıyalım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

beyler kırız yaşanmaz da .fakat o kadar gerilmeye çalışılıyoki .toplumu sanki yetmiş milyonu yedi miliyon kişiden başkası yokmuş gibi yönledir meye çalışıyolar,bunun mansını ben şahsen anlayamadım anlayan varsa yazsın.sanki şu andaki gündemi belirleyenlerden başksı hiç fikri yok,

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29 Canim TÜrkİyem

Sayin BaŞsavcimizin AÇtiĞi Kapatma Davasini Onayliyorum.dedemİn Babasinin Dedemİn Babamin Ve Benİm Daha İyİ Bİr TÜrkİyr İÇİn ÇektİĞİmİz Sikintilarin Ve Acilarin Bİr KarŞiliĞi Olsun İstİyorum Artik.Çocuklarimiz İÇİn Sonuna Kadar Varim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    çok fazla değil,merkez bankası tarafından piyasaya 200-300 milyon $'a tekabül edecek miktarda Türk Lirası basılıp kademeli olarak piyasaya sürülsün,adını isterseniz maaşlara zam olarak koyun,isterseniz ekonomik refah zammı diyin,ne derseniz diyin, seyreyleyin o zaman krizi....dolar 2 ytl,euro 3,5 ytl ye fırlar...faiz oranları 1500 leri falan bulur...niyemi?? çünkü bu iş arz talep işidir...şu an insanların cebinde para olmadığı için talep yok...e dolayısıylada arz da azalıyor ve değerini bulamıyor....gırtlağı sıkılmış bi ekonomi ile anca bu kadar stabil gidilir...insanların cebine para ver bakalım....aynen başta yazdığım tablo oluşur...çünkü üretim,istihdam ve yatırım da sıfırız...herşeyimiz dışa bağımlı...yediğimiz ekmeğin buğdayını bile amerikadan alıyoruz...işte o sebeple bahsettiğim tablo oluşur....bundan daha rezil bi durum varmı???...selametle
    kış kış la ancak tavuk kovulur bu sizin dedikleriniz kış kışa benziyor 6 yıldır olmuyor bu gayret niye olursa sevinecekmisiniz milyon dolarlarınızmı var siz bu gemide hep filikadamı oturuyorsunuz ya gemi batarsa ben kurtulayım diye.hırs insanı ahmak yapar kaybetmenin sucunu kendinde arıyacaksın ben bu millete bunu niye anlatamadım diye yoksa başkasına camur atmak kolay.sizede selametle hemde milli selametle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yukarıdaki yazılan bazı yorumlara bakın, bazıları nasıl tehditkar ifadelerle dolu.
    demokrasiden yoksun kendi düşüncesinden başka bir düşünceye tahammül göstermiyen aynı muhalefet gibi tehditler savunan kişilerle anlaşıp ülke yönetmek gerçekten zor. Bu gibi insanlar krizlerden beslenirler çünkü mantıklı bir çözüm üretemezler yavuz hırsız gibi ortalığı velveleye verip kendi düşüncelerinin doğruluğunu kabül ettirmeye çalışırlar. Aşırı sağ uçlarda kendisinde başka bir düşünceye tahammül gösteremiyen yobazlar varya bunlarda sol geçinen kesimin yobazları bence, ne yapalım onlarıda olduğu gibi kabül etmekten başka çaremiz yok.
    bu memleket nelerini gördü, bunuda atlatır hiç merak etmeyin.
    (Her düşünceye ve fikre saygı göstermek her insanın en büyük görevidir)
    Tabi kendi düşüncesini başkasına zorla kabül ettirmek dışında.
    Konu conker tarafından (21-03-2008 Saat 21:42 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 9/15 İlkİlk 123456789101112131415 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri