REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Turkiyede Kriz Yaşanabilirmi?

Katılımcı sayısı
806. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

513 63.65%
  • Hayır

293 36.35%
Sayfa 11/15 İlkİlk ... 23456789101112131415 SonSon
145 sonuçtan 101 ile 110 arası

Konu: Turkiyede Kriz Yaşanabilirmi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar şunu sakın unutmayın bütün dünya krizde artık kolay para kazanma devri bitti çalışan kazınır arkadaş malı mülkü olan yan gelip yatıyordu banka parası olan para üzerine para katıyordu yok öyle çalışacan kazanacan arkadaş bakın çin e adamlar bütün dünya ekonomisini eline geçiriyor aklımızı başımıza alalım artık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kriz yalniz turkiyede yo kavrupadada basladi ben esnafim yurt disinda gidis iyi gidis degil buradada

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kriz uzun zamandır var.Türkiye 3 yıl iyi gitse 3 yıl sonu mutlaka krizle cebelleşiyor küçük esnaf kan ağlıyor kimse farkında değil.antalyada hergün yeni bir iş yeri kapanıyor ve icra arabaları kol geziyor.devlet yollarla parklarla milletin gözünü boyuyor.cebinde 3 lirası olmayan bile ak parti iyi çalışıyor diyor.kimin parası ile yapılıyor bizlerin ama halkımız halen koyun gibi açta kalsa adamlar iyi çalışıyor diyor.ekonomiyi düzeltmek için ne yapıyor bakmıyor.allah sonumuzu hayır ede.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu HÜkÜmet Bunun Farkinda Krİz Olursa 50 Sene Gerİye Gİderİz Onun İÇİn Ab Ye Dogru Krİzİ YaŞatmazlar Abd Arkasinda Oluyo Bu HÜkÜmetİn Çok Yanli Davraniyo

Kullanıcı Bilgi Menüsü

parti kapatmakla olmaz bu işler meclisi kapatsınlar milleti kapatsınlar robot gibi gidip onların istediği partiye oy verelim demokratikiz ya hani....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

zaten yaşanıyor belli değilmi ben sadece bu vatanım üzerinde oynanan oyunlara yanıyorum vatanıma yanıyorum atalarımızın verdiği emeğe yanıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Selamlar.
    Eğer, "Adalet Mülkün ( Devletin ) Temelidir" sözüne inanıyorsak ki doğru bir sözdür, Adalete güvenmemiz gerekir. Adaletin, hukukun olmadığı ülkeler de yıkılır gider tarih sayıfalarına yazılır. Onun için adalete güvenmemiz gerekir. yasaların eksikliği veya zamana göre cevap vermediğini tartışabilirsin, neticede ihtityaca göre yasalar belirlenir ve kanunlar çıkarılır.
    Ben bazı arakadaşların yazdığı yorumlarda şunu gördüm, % 47 oy alan bir partiye nasıl dava açılıyor diye, bu çok yanlış bir düşünce bence çok oy alan bir parti kanunlar üstü, hukuk üstü mü oluyor? öyle ise halk kendi eli ile diktatörler çıkarmış olur bu da demokrasinin özüne aykırı bir şeydir.
    Zaten Kim olursa olsun yasal yetkisi dışına çıktığı zaman suç işlemiş olur, eğer hukuk devletlerinde hukuk çok iyi işlerse o zama da herkes yetkisi kadar hareket eder ve kendisi de yanlış işlere girmez. O zaman o ülke her yönü ile kalkınır ve kendini kanunlar üstü gören bir takım çeteler ve rant ve çıkar gurupları oluşmaz.
    Saygılarımla.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

% 47 oy alan bir partiye bal gibi dava açılır % 90 oy alan partiyde açılır amma...
    İddanamenin ciddi olması lazım gezete küpürlerine bakarak saçma sapan iddalarla açılmaz
    insana şiir okudu diye dava açılırmı. malesef türkiyemizde ki demokrasi anlayışı bu
    yanlış olan bu. Tayyip beyin beynamaz olduğu ve hanımının başı örtülü diye neler söylediler. dönüp kendinize bir bakın ak parti 6 senedir iktidarda kimin yaşantısına karıştılar
    Bu memlekette yobazı da var ateistide münferit olayları ak partiye yamamaya çalışan bir muhalefette var.
    Hepimiz türküz, atatürkçüyüz, müslümanız.
    Bundan gayrısı safsata
    Bizim türk vatandaşları olarak birbirimize 4 elle sarılmamız lazım, birbirimizi yemeye değil.
    onların istedikleride bu zaten bu oyuna gelmeyelim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

herkese selamlarolsun ülkemde kriz yok demiyorum ama hepimiz balık hafızalı olmayalım mantık çerçevesi içinde düşünelim şu andakinden iyisini getirin onu destekliyelim 2001 de sarılık ilacı içn ben tam 24 sat istanbulu taradım ve kara borsadan 330$ atemin edebildim şu anki fiyatı 80 ytl ben bunları asla unutman takım tutarcasına partı tutmayın hizmet edeni seçelim parti kapanırsa %90 kriz olur.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Gundemde olan birçok konu var turban,parti kapatma,sınır hareketi,ekonomik kriz,işsizlik gibi vs nedenlerde gundem baya dolu bir durumda.Sizlerin fikirlerinide almak istedik.
    Bu anketimize lütfen siyasi olaylara girmeden sürdürelim.Anket istek aldıgı için acılmış olup 7 gun sürecektir.
    Tüm bunlar zaten, bence bir kriz.
    Dolayısıyle evet'den öte; yaşamaktayız.:46:

Sayfa 11/15 İlkİlk ... 23456789101112131415 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri