Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Turkiyede Kriz Yaşanabilirmi?

Katılımcı sayısı
806. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

513 63.65%
  • Hayır

293 36.35%
Sayfa 6/15 İlkİlk 123456789101112131415 SonSon
145 sonuçtan 51 ile 60 arası

Konu: Turkiyede Kriz Yaşanabilirmi?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yav arkadaşlar yıllardan beri bu siyasiler yok ekonomik kriz yok bilmemne diye diye memleketi bunoktaya getirdiler kriz bahane memleketin topraklarını ve kuruluşlarını üç kuryşa satmak şahane UYANINNNN ARTIK TÜRK MİLLETİ bana göre üç gün tavuk gibi gezmektensa bir gün horoz gibi yaşa SANIYORUM BİZEDE YAKIŞANI BUDUR.SAYGILAR

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Türkiyede krız zaten yaşıyoruz yabancı sermaye türk üreticisinin yavaş yavaş dahada krize itmekte devletin tutumu geleceğe dönük yatırımların olmayışı daha buna benzemez cok hadiseler birbirne eklendikce herkesin hissetmediği yada hisetmek istemediği birgün herkasin önünde dağ gibi olacak o kıriz olmamasını temennisiyle.....................

Kullanıcı Bilgi Menüsü

:49: :49:
    Alıntı ekrem Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Türkiyede krız zaten yaşıyoruz yabancı sermaye türk üreticisinin yavaş yavaş dahada krize itmekte devletin tutumu geleceğe dönük yatırımların olmayışı daha buna benzemez cok hadiseler birbirne eklendikce herkesin hissetmediği yada hisetmek istemediği birgün herkasin önünde dağ gibi olacak o kıriz olmamasını temennisiyle.....................

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kiriz yaşanma ihtimali çok yüksek, neden derseniz ekonomi bizim elimizde değil ipleri yabancılara vermişiz siyasi istikrar bozulduğunda veya anormal bir durum ortaya çıktığında kiriz kapıda bizi bekliyor, kirizin olmaması için iplerin bizim elimizde olması lazım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yaşanmaz yaşanacak olsa çoktan patlardı eskiden hapşırsalar neler oluyordu çok gördük

Kullanıcı Bilgi Menüsü

zamanında bol keseden atmasalardı bu hallere düsmezdik oy ugruna herşeyi yaptılar örnek istersen çookk yaş benim 45 15 yaşından sonra olan herşeyi iyi hatırlıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar biraz demokratik olalım işinize gelmeyen herkesi susturursanız başkalarıda sizin özgürlüğünüze saygı duymayabilir bırakın herkes özgürce beraberce yaşasın sokakta kriz yok insanlar sokakta birbiriyle güzelce anlaşırken birileri bundan rahatsız oluyor suni kutuplaşmalarla ül***i karıştırmak istiyorlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sanmiyorum, bu sadece sahte Atatürkcü ve laik gecinen bir kisim emperyalist odaklarin oyunu, aynen Tek Türkiye ve Kurtlar Vadisinde oldugu gibi. Vampirler gibi sadece gece ortaya cikarlar, kan emmek icin, konusurlar ama yüzleri görünmez. Bunlar islerine geldigi gibi yorumlarlar olaylari, lehlerine olursa görevini yapmis yoksa demakrasi, laiklik, cumhuriyet, insan haklari, hukuk ve tabiki sahte Atatürkcülük. Asil amac müslüman ve Islamiyet düsmanligi. ALLAH`in izniyle bunlarida hasarsiz atlatiriz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Aslında şu anda kriz zaten yaşanıyor. Seçim sonrası hangi problem çözüldü ? Seçmenlerin %47'si niçin oy verdi ?
    1- İşsiz iş bulabilmek için, (yine işsiz)
    2- Çalışan emeğinin karşılığını alabilmek, sosyal güvenceye sahip olabilmek için, (maaşı artmadı, üstelik yeni sosyal güvenlik yasası ile var olan haklarından da olmak üzere)
    3- Çiftçi ürünüm para etsin diye oy verdi, (üretim sahaları kısıtlanıyor, ürün yine para etmiyor)
    4- Esnaf yeterli kazanç elde edbilmek için, işlerim açılsın diye oy verdi (işler açılmadı, eskiye nazaran daha da kötüye gidiyor)

...

Bütün bu olumsuzluklar ikide bir ortaya atılan "türban" tartışmaları ile örtülmeye çalışılıyor. Oysa insanların daha acil problemleri var. Çözüm getirmesi gerekenlerin şikayet etmeden Türk milletinin probleemlerini çözmesi gerekiyor...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

TÜRKIYEDE KRIZ ZATEN VAR YALNIZ SADECE TÜRKIDE DEGIL FARKINDAYSANIZ DÜNYADA BIR TUHAFLIKTIR GIDIYOR BEN ALMANYADA ESNAFLIK YAPIYORUM ESKIDEN INSANLAR BIR SEYI ALMAK CANI ISTEDIMI ALIYORLARDI SIMDI MECBURI LAZIMSA ALIYORLAR BUNUN SEBEBI BÜTÜN AVRUPADAKI ISSIZLIK euro,NUN GELMESIYLE ALIM GÜCÜNÜN DÜSMESI IS YERLERININ ISCILIGIN UCUZ OLDUGU DOGU BLOKU ÜLKELERE KAYMASI ELE BASI CIN BUTUN BU ETKENLER TÜRKIYEYI COK ETKILIYOR MESELA BEN BAZEN DÜSÜNÜYORUM TÜRKIYEDE BIR IS YERI KURSAM NE YAPABILIRIM KARSIMA BIRINCISI POLITIK ETKENLER CIKIYOR DAYIN VARSA IS YAPABILIYORSUNUZ IKINCI SORUN MALIYETLER BIZIM MALIYET FIYATINI ALTINDAN CIN DEN MAL ALABILIYORSUNUZ TÜRKIYE CARESIZMI BENCE HAYIR EN AZ MASRAFLI IS DEVLETIN INSANLARI TARIM VE HAYVANCILIGA TESVIK ETMESI LAZIM BUNU NE PAHASINA OLURSA OLSUN YAPMASI LAZIM IKINCISI YER ALTI KAYNAKLARIMIZI SEFERBERLIKMI YAPARIZ NE YAPARIZ BILMIYORUM BUNLARIDA BIZIM VERGILERIMIZLE MAAS ALAN ÜNVERSITEDEKI BILIM ADAMLARI DÜSÜNSÜN TABI MILLETIN BASINDAN SACINDAN VAKITLERI OLURSA ÜLKEMIZIN ZARARINA CALISAN HERKESI PROTESTO EDIYORUM TÜRKIYE TÜRKLERINDIR ALAHIN IZNIYLE BÖYLE KALACAKTIR SAYGILAR

Sayfa 6/15 İlkİlk 123456789101112131415 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri